Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Facturare si Gestiune

Balanta stocurilor – un nou raport din aplicatia Smart Bill

balanta stocurilor

Beneficii

Noul raport Balanta stocurilor din aplicatia Smart Bill iti ofera o imagine globala asupra stocurilor tale, putand verifica in orice moment atat intrarile si iesirile, cat si stocul final pe fiecare produs in parte.

De asemenea, poti observa usor care sunt produsele cu cel mai mare rulaj, produsele cu cel mai mic stoc, cele cu cea mai mare valoare pe stoc sau alte informatii utile pe baza carora sa poti lua decizii de aprovizionare si vanzare corecte.

Puteti gasi acest raport in sectiunea “Gestiunea stocului” sub denumirea de “Balanta stocurilor”.

Bine de stiut

  • Informatiile sunt exprimate atat cantitativ, cat si valoric. Valorile sunt exprimate ca sume totale, rezultate in urma operatiunilor (intrari si iesiri) intamplate pe parcursul perioadei de filtrare.
  • Raportul afiseaza urmatoarele informatii: produsele pe gestiuni, unitatea de masura, stocul initial, intrari (cantitativ si valoric), iesiri (cantitativ si valoric), soldul final (cantitativ si valoric).
  • Este permisa filtrarea dupa gestiune si produs. Se poate opta pentru a afisa sau nu produsele fara miscare si pe cele cu stoc zero.
  • Raportul poate fi exportat in format Excel
  • Acest raport reprezinta de fapt o forma a raportului „Miscari stocuri” care se obtine bifand optiunea „Afiseaza doar totalurile pe produs” si permitand ca toate documentele si seriile sa fie afisate.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *