Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

GPeC SUMMIT Romania 2017 – noi participam, voi?

gpec summit romania 2017

La Smart Bill avem convingerea ca informatia si educatia sunt vitale. De aceea ne place sa fim in permanenta la curent cu tot ce se intampla in lumea afacerilor, din punct de vedere conceptual sau tehnologic si de aceea ne place sa invatam de la cei mai buni. Si tot de aceea, luna aceasta, noi asteptam cu nerabdare sa participam la unul dintre cele mai importante evenimente de e-commerce si marketing online! Peste 30 de speakeri internationali si romani sunt anuntati anul acesta la GPeC SUMMIT, care se va desfasura la Bucuresti, in zilele de 14 si 15 noiembrie. Printre speakerii internationali de referinta se numara Neil Patel (Co-fondator Crazy Egg, Hello Bar si Kiss Metrics), Oli Gardner (Co-fondator Unbounce), Sam Mallikarjunan (Executive Strategist HubSpot), Amy Harrison (Fondator Write With Influence) si Cyrus Shepard (Owner Fazillion Media).

“Este, probabil, cel mai bun line-up de speakeri in 12 ani de evenimente GPeC, de aceea recomand tuturor celor care activeaza in online sa nu rateze aceasta editie”, spune Andrei Radu, Founder & CEO GPeC.

GPeC SUMMIT 14 Noiembrie: Conferinta, Expo si Networking 

Prima zi de GPeC SUMMIT aduce keynote-uri de neratat pentru oricine activeaza in e-commerce si marketing online.

Neil Patel va dezvalui audientei 7 secrete pentru dublarea ratei de conversie in e-commerce, in timp ce Oli Gardner va vorbi despre perfectionarea experientelor de digital marketing oferite utilizatorilor, iar Amy Harrison va arata cum sa scrii descrierea produselor si serviciilor pentru a te diferentia fata de competitie si pentru a vinde mai mult.

Tot pe 14 noiembrie vor urca pe scena GPeC SUMMIT reprezentantii celor mai importante companii si asociatii de e-commerce din Europa pentru a dezbate particularitatile pietelor din regiune si oportunitatile de dezvoltare in tarile din jur. Astfel, la panel-ul de dezbatere GPeC RED (Regional Expansion Debate) vor lua parte: Jorij Abraham (E-Commerce Foundation), Justyna Skorupska (E-Commerce Poland), Simona Kijonkova (Packeta Group Cehia), Stephan Grad (A-Commerce Austria), Zoltan Ormos (E-Commerce Hungary) si Florinel Chis (ARMO).

Pe langa speakerii internationali, unii dintre cei mai buni specialisti romani in e-commerce si marketing online vor sustine prezentari si vor participa la dezbateri despre cresterea vanzarilor online, greselile care ar trebui evitate de catre comercianti, situatia la zi a pietei, problemele de logistica si curierat, strategiile de marketing care intorc rezultate, tendintele si predictiile pentru 2018 si viitorul apropiat.

Printre speakerii romani prezenti la GPeC SUMMIT pe 14 noiembrie, se numara: Felix Patrascanu (FAN Courier), Iulian Stanciu (eMAG), Lucian Aldescu (DPD România), Antonio Eram (mobilPay), Bianca Grip (GripADs), Alexandru Lapusan (Zitec), Lucia Ciuca (Quantum Data Science, The Group), Doina Vilceanu (ContentSpeed), Marian Seitan (Mediapost Hit Mail), Bogdan Colceriu (Frisbo), Dan Virtopeanu (Breeze Mobile), Eugen Potlog (UXStudio), Cristian Ignat (Canopy), Mihai Vinatoru (DWF), Bogdan Manolea (APTI & Trusted.ro), Andrei Georgescu (White Image), Horia Neagu (Digital Marketing Consultant).

In paralel cu GPeC SUMMIT se desfasoara GPeC E-Commerce Expo in cadrul careia furnizorii de servicii e-commerce isi prezinta oferta si interactioneaza direct cu publicul lor tinta: magazinele online. 22 de expozanti si peste 800 de reprezentanti ai companiilor e-commerce sunt asteptati la GPeC SUMMIT pe 14 si 15 noiembrie.

 GPeC SUMMIT 15 Noiembrie: 4 speakeri de top, Expo si Gala Premiilor eCommerce 

A doua zi de GPeC SUMMIT este dedicata evenimentului GPeC Special Day care aduce pe scena 4 speakeri internationali de referinta: Neil Patel, Sam Mallikarjunan, Amy Harrison si Cyrus Shepard. Fiecare speaker va sustine o prezentare interactiva de 90 de minute ce va include studii de caz si exemple concrete, iar audienta va fi direct implicata prin exercitii practice si sesiuni de intrebari si raspunsuri.

GPeC E-Commerce Expo continua si in ziua de 15 noiembrie, in paralel cu GPeC Special Day.

Seara de 15 noiembrie se incheie cu Gala Premiilor eCommerce, cea de a XII-a editie anuala a festivitatii de decernare a premiilor in comertul electronic romanesc. Vor fi desemnate cele mai bune magazine online ale anului din cele 100 inscrise in Competitia GPeC si rasplatite performantele celor mai bune companii din domeniu – totul alaturi de elita industriei, intr-o atmosfera de spectacol gazduita de Andi Moisescu, bine cunoscuta vedeta Pro TV.

Ultimele zile de inscrieri!

Inscrierile la GPeC SUMMIT se incheie pe 10 noiembrie ora 23:59, iar pretul este de 149 euro+TVA. Detalii si inscrieri pe website-ul organizatorilor la http://www.gpec.ro/gpec-summit-noiembrie/

 

Ne vedem acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *