Marime font:

Smart Bill POS

Ai vanzari pe baza de bon fiscal, direct de pe casa de marcat? Smart Bill are vesti excelente pentru afacerea ta!

Smart Bill POS - solutia smart pentru magazinele care emit bon direct de pe casa de marcat. Cu noua aplicatie Smart Bill POS te vei bucura de flexibilitate, rapiditate si simplitate in ceea ce priveste procesul de vanzare catre clienti. Smart Bill POS este o interfata de vanzare cu acces usor si rapid , care simplifica procesul de vanzare/cumparare atat pentru vanzator (angajat), cat si pentru client.

Aplicatia Smart Bill POS poate fi utilizata in varianta “de sine statatoare”, dar pentru o evidenta clara, corecta si in timp real a stocurilor, recomandam conectarea acesteia cu un cont Smart Bill Gestiune.

Te invitam sa testezi gratuit Smart Bill POS, timp de 30 de zile, disponibil si aici: https://www.smartbill.ro/resurse/pos

De asemenea, ne bucuram sa te invitam sa vizionezi prezentarea detaliata a programului Smart Bill POS: https://www.youtube.com/watch?v=yJMG9Qu8hdk&feature=youtu.be

Pentru mai multe detalii si informatii, te rugam sa ne contactezi la numarul suportului tehnic 0317104213 sau la adresa de e-mail pos@smartbill.ro , de luni pana vineri, intre orele 9 - 18.