Marime font:

Modul PRODUCTIE

Folosesti in activitatea firmei tale un proces de productie, prin care procesezi materia prima si o transformi in produse finite?

Smart Bill te ajuta sa fluidizezi acest proces, din punct de vedere al actelor justificative pentru contabilitatea firmei tale, dar si pe partea de calcul automat al costurilor de productie.

Foloseste modulul Smart Bill pentru productie si iti poti configura retete de produse, pe care le poti modifica oricand doresti. De asemenea, raportul de productie rezolva 2 nevoi deodata: descarca materia prima folosita si in acelasi timp incarca in gestiune produsele finite – totul prin doar cateva clickuri in Smart Bill!

Pe scurt, pasii in Smart Bill sunt:

  • Inregistrezi retetele necesare pentru produsele finite – pe care le poti modifica ulterior, le poti copia sau le poti sterge;
  • Intocmesti raportul de productie – cel care iti genereaza produsul finit, si in acelasi timp scade din gestiune materia prima din retete;
  • Consulti raportul Analiza Productie – de unde obtii informatii despre produsele finite obtinute si costul acestora – practic, te ajuta sa ai o imagine de ansamblu asupra procesului de productie in firma ta.

In continuare, vom detalia pas cu pas toate aspectele din raportul de productie.

Raportul de productie este optional pentru conturile Smart Bill Gestiune, se activeaza la cerere si se achizitioneaza pe baza de abonament lunar/ anual. Daca nu ai raportul de productie activ pe cont, nu ai disponibile meniurile specifice productiei. Daca vrei sa testezi acest modul, si pentru mai multe detalii despre acesta, te rugam contacteaza-ne!