Marime font:

Materii prime

Pentru materiile prime care intra in componenta retetei trebuie sa completezi urmatoarele:

  • Gestiune consum – adica gestiunea din care se vor scadea materiile prime pentru aceasta reteta;
  • Denumire materii prime si Cod (daca folosesti coduri de produse) – aici selectezi din lista derulanta produsele simple (materia prima) ce compun reteta;
  • U.M. – unitatea de masura;
  • Cantitate – cantitatea de materie prima consumata;
  • % Pierdere – este procentul de pierdere acceptata. Valoarea care rezulta aplicand acest procent se adauga la cantitatea consumata, pentru a obtine cantitatea totala. De exemplu: presupunem un consum total de 10 bucati cu o pierdere de 20%. Consumul total = 10 buc x (1+20%)= 12 buc. In cazul in care nu se completeaza nimic, valoarea implicita se considera 0;
  • Cost unitar (estimat) – se precompleteaza cu valoarea disponibila in stoc pentru produsul selectat, dar poti modifica, daca doresti.
img

Dupa ce ai completat toate informatiile, apasa butonul Adauga.