Marime font:

Pregatirea informatiilor despre casa ta de marcat

Inainte de a incepe conectarea unei case de marcat la Smart Bill Gestiune Cloud, te rugam sa ai pregatite urmatoarele informatii:

Producatorul si modelul casei de marcat

Identifica pe casa ta de marcat informatiile de mai jos si pastreaza-le la indemana. Iti vor trebui mai tarziu

Am incercat sa facem Smart Bill compatibil cu cat mai multe modele. In aplicatie vei gasi modele pe care le-am testat. De asemenea am prevazut si o categorie “Altele” in cazul in care nu gasesti modelul exact.

Pentru mai multe informatii despre modelele compatibile, te rugam sa ne contactezi!

Tipul de driver pe care il ai instalat pentru casa ta de marcat

Pentru a putea crea legatura intra casa de marcat si calculatorul tau, ai nevoie de o aplicatie software (driver) specifica.

Aceasta este oferita de producatorul sau distribuitorul casei tale de marcat.

ID-urile cotelor de TVA

In casa de marcat fiecare cota de TVA are un identificator unic (ID). Pentru fiecare cota TVA pe care o folosesti noteaza-ti ce ID are configurat in casa de marcat. Vei avea nevoie de aceasta informatie in Smart Bill. Chiar si daca firma ta este neplatitoare de TVA trebuie sa cunosti ID-ul aferent din casa ta de marcat. Distribuitorul casei tale de marcat iti poate oferi aceste informatii.

ID-urile metodelor de incasare

Fiecare vanzare pe bon fiscal poate fi incasata prin mai multe metode, in functie de modelul casei de marcat (numerar, card, tichete de masa, cupoane, credit, cec etc.) Fiecare dintre aceste metode de incasare are in casa de marcat un identificator unic (ID). Pentru a putea face legatura corecta intre Smart Bill si casa de marcat vei avea nevoie de aceste informatii. Le poti obtine de la distribuitorul casei tale de marcat.