Marime font:

Nume sau CIF furnizor

Daca introduci Codul de Identificare Fiscala (CIF) al furnizorului, Smart Bill preia de pe internet datele acestuia, completandu-le automat in document.

img

Introdu CIF-ul furnizorului, apasa pe butonul + Adauga Furnizor , si vei ajunge in fereastra de adaugare a unui furnizor nou. Aici poti completa date aditionale de identificare (IBAN, email, nr de telefon etc.), iar apoi apasa butonul Salveaza furnizor. Automat, datele se memoreaza in nomenclatorul tau de furnizori (meniul Nomenclatoare/ Furnizori).

La acest moment, se preiau datele pentru furnizorii din Romania, Smart Bill fiind conectat cu platforma termene.ro.

Cautare dupa nume: pentru furnizorii adaugati deja in nomenclatorul de furnizori din Smart Bill, scrie in campul Nume sau CIF furnizor cateva litere din numele acelui furnizor, iar programul afiseaza o lista cu firmele din nomenclatorul de furnizori a caror denumire se potriveste cu caracterele tastate. Cand alegi furnizorul din lista, datele sale se completeaza automat din nomenclator. Daca datele salvate in nomenclator nu mai sunt de actualitate sau sunt gresite, pot fi modificate apasand pe creion. Se deschide astfel pagina din nomenclatorul de furnizori, unde poti face direct modificarile dorite. Dupa ce actualizezi datele furnizorului, nu uita sa salvezi!

img