Marime font:

Gestiune

Alege gestiunea sau gestiunile in care inregistrezi bunurile in stoc. Fiecare produs adaugat pe receptie va fi ‘distribuit’ pe gestiunea pe care o selectezi la inceput.

img

Cand introduci o receptie in sistem, daca aloci produsele in gestiuni diferite, la finalizarea documentului se genereaza documente distincte pentru fiecare gestiune in parte: practic, se aloca un singur numar receptiei.

Daca deschizi receptia pentru vizualizare, vei vedea ca receptia are mai multe pagini. De exemplu, pentru imaginea de mai sus, in care am emis receptie pe 3 gestiuni diferite, se genereaza un NIR cu 3 pagini, iar numarul lui va fi de forma NIR 001/1, NIR 001/2, NIR 001/3, unde sintaxa “/numar” iti indica numarul de gestiuni/pagini.

Te rugam sa selectezi cu atentie gestiunea corecta pentru fiecare produs, iar inainte sa salvezi receptia, verifica documentul, de sus pana jos, (cel putin) pe coloana Gestiune, si asigura-te ca este completata corect pentru fiecare produs. Altfel, este posibil ca in timp, sa nu iti gasesti produsele in gestiune, si sa nu le poti factura in mod corect. Daca totusi, se intampla un astfel de caz, te rugam sa ne contactezi pentru a rezolva situatia impreuna!