Marime font:

Pot sa emit o factura din Smart Bill, cu link de plata cu cardul (online)?

Da, poti! Pentru ca Smart Bill si Netopia mobilPay si-au unit eforturile intr-un parteneriat, iar scopul nostru comun este sa facem facturarea si incasarea mai usoara, pentru tine, antreprenorul din Romania!

Acceseaza meniul Contul meu/ Integrari – sectiunea Integrare mobilPay si de aici iti poti crea un cont pe platforma mobilPay, pe care il ‘legi’ cu Smart Bill:

img

Urmareste pasii de conectare mobilPay in Smart Bill, pentru a beneficia de urmatoarele facilitati:

  • Incasare rapida a documentelor emise si trimise pe email clientilor tai: acestia pot plati oricand online, rapid si sigur, prin intermediul cardului.
  • Smart Bill munceste pentru tine, asttfel castigi timp, si poti sa te ocupi de alte activitati. Cum?
    • pentru proformele platite online prin card se emit automat facturile corespondente si se trimit pe mail la clienti;
    • pentru facturile si proformele platite online prin card se emit automat incasarile aferente;
    • poate fi activata emiterea recurenta de facturi/proforme cu link de plata, astfel ca la data programata se emite factura/proforma, se trimite automat pe mail-ul clientului, iar acesta are posibilitatea sa faca plata online cu cardul;
  • Controlul asupra operatiunilor prin notificarile pe care le primesti la fiecare actiune inregistrata. De asemenea, rapoartele de facturi si incasari se actualizeaza dupa fiecare emitere automata de document cu mentiuni corespunzatoare la observatii.

Dupa ce integrarea cu mobilPay a fost realizata cu succes, la emiterea documentelor (proforme/facturi) apare posibilitatea de a bifa optiunea “Permite plata cu cardul online”:

img
img

Daca ii trimiti clientului tau factura pe email, acesta apasa butonul PLATESTE CU CARDUL, introduce datele cardului, si finalizeaza tranzactia in mai putin de 1 minut!

Apoi, automat, in contul tau Smart Bill, se inregistreaza incasarea pentru aceasta factura, iar tu primesti o notificare in acest sens.

BINE DE STIUT!

Si pe facturile emise in valuta poti folosi optiunea de plata cu cardul prin mobilPay! Mai multe detalii despre integrarea mobilPay si beneficiile acesteia, aici.