Preferintele generale se stabilesc la nivelul companiei si se aplica pentru toti utilizatorii inregistrati in compania ta. Acestea pot fi modificate doar de catre utilizatorii cu drepturi administrative.

Preferintele personale se aplica doar utilizatorului care face respectivele setari. Aceste preferinte pot fi modificate de fiecare utilizator in parte in contul sau.