Daca ai modificat datele unui client in Nomenclator, datele noi se inregistreaza automat pe noile documente emise. Pentru documentele deja emise, alegi optiunea de modificare a documentului, stergi clientul de pe document si il adaugi din nou pentru a avea datele actualizate pe documentul emis.