Daca ai drepturi de administrare a contului firmei, poti modifica sau sterge conturile utilizatorilor.

img

Apesi butonul X din dreptul utilizatorului si contul acestuia va fi sters de pe firma ta.

Important

Stergerea unui utilizator nu inseamana stergerea completa a informatiilor acelui utilizator din Smart Bill. Daca un utilizator are acces la conturile a 3 firme, cand adminstratorul ii sterge contul de pe firma 1, isi va pastra datele si drepturile de acces pe firmele 2 si 3.

Primul utilizator, cel care a creat contul firmei, are drepturi de superuser (utilizator principal) pe firma. Utilizatorul cu cont de superuser nu poate fi sters din cont. Pentru a sterge acel utilizator, trebuie intai sa muti drepturile de superuser de pe acel utilizator pe un alt utilizator. Contacteaza-ne si iti vom explica detaliat care sunt pasii pe care sa ii urmezi in acest caz.