Facturare si Gestiune

Facturile clientilor Smart Bill pot fi acum platite online, direct cu cardul, printr-o noua facilitate revolutionara!

Publicat in 12-12-2016 - Actualizat in 28-08-2019

Ne straduim ca orice imbunatatire adusa aplicatiei Smart Bill sa fie de un real folos utilizatorilor, oferindu-va posibilitatea de a va usura din ce in ce mai mult activitatile de facturare si gestiune. Periodic insa, echipa de “magicieni” din spatele acestui produs unic pe piata din Romania, realizeaza mai mult de o simpla imbunatarire a programului si duce Smart Bill la un alt nivel.

Astfel, putem vorbi despre lansarea facilitatii “Incasarea facturilor cu cardul, online”, opţiunea de plată online a facturilor şi proformelor emise de clienții nostri, realizata in parteneriat cu Netopia mobilPay. Datorita acestei optiuni, toti clientii Smart Bill, peste 40.000 de firme din Romania, activand in toate sectoarele de business si sub diverse forme de organizare, au de acum posibilitatea de a incasa online sumele corespunzand documentelor de plata pe care le-au emis.

Printre principalele beneficii ale acestei functionalitati se numara:

  • Cresterea sanselor de incasare rapida a documentelor de plata emise, sumele respective putand fi achitate oricand online, rapid si sigur, prin intermediul cardului;
  • Castigul de timp semnificativ datorat automatizarii in Smart Bill a unor activitati pe care utilizatorii trebuie sa le realizeze in mod normal ei insisi;
  • Autoemiterea facturilor aferente proformele platite online prin card si trimiterea acestora pe mail clientilor;
  • Posibilitatea de a fi activata emiterea recurenta de facturi/proforme cu link de plata, astfel ca la data programata se emite factura/proforma, se trimite automat pe mail-ul clientului, iar acesta are posibilitatea sa faca plata online cu cardul;
  • Controlul asupra operatiunilor prin notificarile primite la fiecare actiune inregistrata. De asemenea, rapoartele de facturi si incasari se actualizeaza dupa fiecare emitere automata de document cu mentiuni corespunzatoare la observatii.

”Cash flow-ul este critic pentru orice afacere, iar prin această nouă facilitate Smart Bill adresează exact durerea încasării la timp a facturilor, problemă cu care se confruntă un număr mare de firme din România. Practic facturile și proformele pot conține un link de plată, iar prin apăsarea acestuia clientul este dus într-o pagină securizată mobilPay unde poate plăti direct cu cardul. În cazul proformelor, în urma plății se poate emite automat și factura, care va fi marcată ca și încasată în Smart Bill. Estimăm că în următoarele luni, plata online cu cardul a facturilor și proformelor va crește semnificativ”, spune Radu Hasan Co-founder & CEO Smart Bill.

Orice utilizator Smart Bill poate activa aceasta optiune atata timp cat urmatoarele doua conditii sunt indeplinite:

  • Detinerea unui cont de mobilPay, activat pentru plata cu cardul, care poate fi activat aici.
  • Integrarea corespunzatoare a contului mobilPay cu Smart Bill, care se poate face din sectiunea Contul meu->Integrari

Comisioanele sunt cele standard ale mobilPay. Ca si ordin de marime, sunt in jurul a 1% din valoarea tranzactiei.

Utilizatorii Smart Bill emit lunar peste 1 milion de facturi și proforme, iar acestea pot include un buton de plată care sa redirectioneze clientii pe pagina mobilPay, acolo unde platile se pot efectua cu cardul, online. In paralel, rapoartele de facturi și încasări se actualizează după fiecare  plata a unei facturi sau proforme.

”Plata online a documentelor fiscale este normalitatea pe care ar trebui să o adopte orice business din ţară, indiferent de dimensiuni sau domeniu de activitate”, declară Antonio Eram, CEO şi Fondator Netopia mobilPay.”

Odată activată opţiunea, utilizatorii sunt înrolaţi în platforma Netopia mobilPay şi pot încasa instant sumele aferente documentelor fiscale, achitate online, cu cardul, de către clienţi sau parteneri.

Fii si tu printre primii clienti Smart Bill care isi activeaza aceasta optiune si isi usureaza activitatile financiare! Descarca ghidul complet mobilPay aici!

Articole similare
Conta

Centre de cost

Conta

Ce e nou in Smart Bill Conta

Conta

Nou in Conta si Conta Plus

Facturare si Gestiune

Ecosistemul Smart Bill

0 0 vote
Article Rating
Aboneaza-te
Anunta-ma
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments