Facturare si Gestiune

Balanta stocurilor – un nou raport din aplicatia Smart Bill

balanta stocurilor

Publicat in 16-08-2017 - Actualizat in 20-07-2018

Beneficii

Noul raport Balanta stocurilor din aplicatia Smart Bill iti ofera o imagine globala asupra stocurilor tale, putand verifica in orice moment atat intrarile si iesirile, cat si stocul final pe fiecare produs in parte.

De asemenea, poti observa usor care sunt produsele cu cel mai mare rulaj, produsele cu cel mai mic stoc, cele cu cea mai mare valoare pe stoc sau alte informatii utile pe baza carora sa poti lua decizii de aprovizionare si vanzare corecte.

Puteti gasi acest raport in sectiunea “Gestiunea stocului” sub denumirea de “Balanta stocurilor”.

Bine de stiut

  • Informatiile sunt exprimate atat cantitativ, cat si valoric. Valorile sunt exprimate ca sume totale, rezultate in urma operatiunilor (intrari si iesiri) intamplate pe parcursul perioadei de filtrare.
  • Raportul afiseaza urmatoarele informatii: produsele pe gestiuni, unitatea de masura, stocul initial, intrari (cantitativ si valoric), iesiri (cantitativ si valoric), soldul final (cantitativ si valoric).
  • Este permisa filtrarea dupa gestiune si produs. Se poate opta pentru a afisa sau nu produsele fara miscare si pe cele cu stoc zero.
  • Raportul poate fi exportat in format Excel
  • Acest raport reprezinta de fapt o forma a raportului „Miscari stocuri” care se obtine bifand optiunea „Afiseaza doar totalurile pe produs” si permitand ca toate documentele si seriile sa fie afisate.

Articole similare
Facturare si Gestiune

Bill iti da raportul: Raportul vanzari produse

Intrebari din Domeniu

Documente vitale. Tot ce trebuie sa stii despre avizul de insotire a marfii.

Facturare si Gestiune

Balanta Stocurilor: cum poate fi generata folosind Smart Bill

Facturare si Gestiune

Descopera Raportul Profit pe produs din Smart Bill

0 0 vote
Article Rating
Aboneaza-te
Anunta-ma
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
Zilahi
Zilahi
1 An In trecut

Buna ziua
Cred ca ar fi util si o posibilitate de a selecta doar produsele cu stoc zero divizat pe gestiuni, eventual o modalitate de a emite comenzi. Adica setarea unui stoc minim necesar iar la scaderea stocului sub valoarea setata sa genereze o comanda catre furnizor.
Sunt la inceput si acesta ar fi primul neajuns. ( sau poate nu amngasit eu optiunea? 🙂 )
Multumesc.

Prenume
Szilard
Ursache Miruna
Administrator
1 An In trecut
Reply to  Zilahi

Buna ziua,

Multumim pentru acest comentariu foarte interesant.

In Smart Bill exista functionalitatea de stoc minim (utilizatorul isi poate seta pragul), iar in momentul in care acel prag a fost atins, programul avertizeaza printr-un pop-up ca produsul x a atins acel prag minim.

De asemenea, exista un raport care poate fi filtrat dupa criteriul stoc minim, astfel incat sa afiseze centralizate toate produsele care sunt sub pragul respectiv. Acest raport are si posibilitatea de a filtra dupa o gestiune anume, in cazul in care sunt mai multe configurate.

Momentan nu exista, din pacate, posibilitatea de a completa un formular de comanda catre furnizor direct din Smart Bill. Exista insa posibilitatea de a exporta intr-un fisier excel produsele afisate pe ecran impreuna cu detaliile furnizorului de la care au fost achizitionate ultima data, insa utilizatorul va fi cel care va trebui sa transmita acest fisier, daca doreste, furnizorului.

Sugestia dumneavoastra este insa legitima si poate ca in viitor va putea fi implementata.

Multumim si va dorim o experienta cat de placuta posibil cu produsul nostru!

Zi frumoasa!