Articol scris de Monica Haggarty

Home | | Cautam colegi noi pentru Sales si Customer Support!

Smart Bill isi mareste echipa! Suntem in cautare de oameni faini care sa se alature colegilor din departamentele de Sales si Customer Support.

Te vei bucura de un salariu motivant, traininguri si cursuri pentru dezvoltarea ta, dar si de o asigurare medicala la o clinica privata. Suntem o companie dinamica, foarte cunoscuta in industrie, in dezvoltarea careia se investeste continuu, iar acest lucru este sustinut de investitia de 1 milion de euro primita, dar si de faptul ca am fost cea mai votata companie in programul “Made in Romania: Liga BVB”.

Programul este unul fix, de 8 ore, iar in timpul pauzei de masa de o ora vei gasi cu siguranta o multime de locuri unde sa savurezi mancarurile tale preferate, deoarece avem sediul central, mai exact in zona Pietei Unirii, Bucuresti.

Pe langa beneficiile salariale si de dezvoltare personala, te vei putea bucura de un colectiv tanar, ambitios si prietenos alaturi de care vei participa la cele mai reusite teambuilding-uri. Ne place sa organizam activitati de echipa si sa iesim in oras pentru a petrece impreuna cateva ore de distractie si relaxare, dupa program.

colegi

Daca nu te-am convins inca, iata ce spun cativa dintre colegii nostri despre cum este sa lucrezi in Smart Bill:

Ana Maria Fanica, Sales Officer: "Recomand pentru: sef de la care ai ce invata si sprijin ori de cate ori ai nevoie, anii de experienta pe care ii are firma si ritmul de crestere & dezvoltare & colectivul misto din care vei face parte. Aici se investeste in dezvoltarea angajatilor, atat profesional cat si social: teambuildinguri, iesiri. Vin cu placere la serviciu si ma bucur de fiecare moment petrecut in cadrul companiei."

Adriana Cioboata, Customer Support Representative: “Este un job interactiv, la care e greu sa ma plictisesc, avand in vedere ca in fiecare zi ma confrunt cu altfel de situatii, si pe masura ce ma confrunt cu ele, invat lucruri noi. Imi place ca lucrez cu oameni, nu cu roboti; imi place ca pot sa fac o gluma in birou, imi place ca pot sa ma comport ca un om normal, si nu sunt 'restrictionata' de coduri si de proceduri stricte si ridicole.  Imi place cand primesc aprecieri din partea clientilor si a colegilor, si asta ma motiveaza, simt ca fac bine totusi ceea ce fac.”

George Nicolae, Customer Support Representative: “Activitatea desfasurata m-a ajutat mult sa ma dezvolt profesional si sa invat lucruri noi. De asemenea, fiind un domeniu foarte complex, inca invat si mai am de invatat lucruri noi, ceea ce imi place foarte mult si ma ajuta sa ma dezvolt continuu. Ma bucur ca fac parte dintr-un colectiv cu oameni de la care ai de invatat foarte multe lucruri astfel incat sa ma imbogatesc atat personal cat si profesional. Cu timpul, sunt convins ca Smart Bill va cantari foarte mult in bagajul meu de cunostinte.”

Florentina Radu, Sales Officer: "Principalele lucruri care imi plac: atmosfera activa, colectiv uman, target-uri realizabile, programul care se respecta (stai peste program doar daca vrei), implicare proactiva din partea conducerii (discutii, training-uri, sedinte)"

Acum ca ti-am povestit despre lucrurile frumoase care te asteapta in Smart Bill, iata cateva dintre caracteristicile pe care le cautam: seriozitate, spirit de echipa, proactivitate, bune abilitati de comunicare.

Pentru a aplica, trimite un CV actualizat cat mai recent la adresa cristina.boartes@smartbill.ro​ 

Te asteptam cu drag in echipa!

P.S: Daca stii pe cineva care se potriveste cu profilul cautat de noi, te rugam sa distribui anuntul!

colegi

avatar
4 Discutii
5 Raspunsuri la discutie
2 Abonati
 
Comentariul cu cele mai multe reactii
Cea mai populara discutie
6 Autorii comentariilor
Monica HaggartyChiperiOanceaionescuCVictoria Autorii comentariilor recente
  Aboneaza-te  
Cele mai noi Cele mai vechi Cel mai votat
Anunta-ma
Roventa
Vizitator
Roventa

Buna ziua. As fii interesată de acest job la dumneavoastră.

Prenume
Ioana
CVictoria
Vizitator
CVictoria

Buna ziua. Ma intereseaza salariul, beneficiile si daca angajatii au asigurata parcarea (avand in vedere unde aveti sediul).

Prenume
Fl
Oancea
Vizitator
Oancea

Buna ziua,

Mai multe detalii despre posturile libere?(ma refer la atributiilor postului)

Va multumesc!

Prenume
Andreea
Chiperi
Vizitator
Chiperi

Buna ziua
Am incercat sa va trimit cv-ul dar nu s-a putut o alta adresa de mail??

Prenume
Ana

Autentificare Cloud

Contact