Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Facturare si Gestiune

Cautam colegi noi pentru departamentul de Sales

colegi

Smart Bill isi mareste echipa! Suntem in cautare de oameni faini care sa se alature colegilor din departamentul deSales.

Te vei bucura de un salariu motivant, traininguri si cursuri pentru dezvoltarea ta, dar si de o asigurare medicala la o clinica privata. Suntem o companie dinamica, foarte cunoscuta in industrie, in dezvoltarea careia se investeste continuu, iar acest lucru este sustinut de investitia de 1 milion de euro primita,dar si de faptul ca am fost cea mai votata companie in programul Made in Romania: Liga BVB.

Programul este unul fix, de 8 ore, iar in timpul pauzei de masa de o ora vei gasi cu siguranta o multime de locuri unde sa savurezi mancarurile tale preferate, deoarece avem sediul central, mai exact in zona Pietei Unirii, Bucuresti.

Pe langa beneficiile salariale si de dezvoltare personala, te vei putea bucura de un colectiv tanar, ambitios si prietenos alaturi de care vei participa la cele mai reusite teambuilding-uri. Ne place sa organizam activitati de echipa si sa iesim in oras pentru a petrece impreuna cateva ore de distractie si relaxare, dupa program.

colegi

Iata mai jos cateva detalii despre ce cautam, ce vei face si ce oferim šŸ™‚

Calitatile tale:

– Seriozitate
– Initiativa
– Abilitatea de a fi multi-tasking
– Orientare catre client (echilibru intre a asculta si a intreba)
– Bune abilitati de comunicare (inclusiv in scris). Te vom testa oricum.
– Adaptabilitate – doar nu vei citi un scenariu de pe hartie.
– Respectarea termenelor de a livra rezultate.
– E absolut necesar sa stii sa lucrezi pe calculator. Nu ne intreba de ce…

Atributii:

– Vei prelua apeluri inbound, vei initia apeluri outbound catre (potentiali) clienti Smart Bill.
– Impreuna cu o echipa intreaga de profesionisti, vei mentine Smart Bill in pozitia de lider pe piata de facturare si gestiune.

Beneficii:

– Salariu fix, motivant (cu posibilitatea de a baga mana si mai adanc in buzunar pentru bonusuri)
– Asigurare medicala (iti promitem ca te scapam de spaga pe care o dai pentru consultul de rutina)
– Program fix, 8 h + 1 h pauza de masa
– Tokens si reputatie: cana ta, tricoul tau, agenda ta, hanoracul tau. Toate cu Smart Bill. Pentru ca suntem peste tot – serios, cauta-ne pe Google
– Colegi de treaba, cu ambitii la fel de mari ca ale tale
– Dezvoltare in cariera: faci lucrurile cum trebuie, iar noi investim in tine si te ajutam sa fii in locul care ti se potriveste cel mai bine. Si cine nu ar vrea sa lucreze intr-un start-up in care tocmai s-a investit 1 milion de euro?
– Ajungi usor la noi. Ne gasesti in centrul orasului, nu ne place in Pipera šŸ™‚

Daca nu te-am convins inca, iata ce spun cativa dintre colegii nostri despre cum este sa lucrezi in Smart Bill:

Ana Maria Fanica, Sales Officer: „Recomand pentru: sef de la care ai ce invata si sprijin ori de cate ori ai nevoie, anii de experienta pe care ii are firma si ritmul de crestere & dezvoltare & colectivul misto din care vei face parte. Aici se investeste in dezvoltarea angajatilor, atat profesional cat si social: teambuildinguri, iesiri. Vin cu placere la serviciu si ma bucur de fiecare moment petrecut in cadrul companiei.”

Adriana Cioboata, Customer SupportRepresentative: Este un job interactiv, la care e greu sa ma plictisesc, avand in vedere ca in fiecare zi ma confrunt cu altfel de situatii, si pe masura ce ma confrunt cu ele, invat lucruri noi. Imi place ca lucrez cu oameni, nu cu roboti; imi place ca pot sa fac o gluma in birou, imi place ca pot sa ma comport ca un om normal, si nu sunt ‘restrictionata’ de coduri si de proceduri stricte si ridicole. Imi place cand primesc aprecieri din partea clientilor si a colegilor, si asta ma motiveaza, simt ca fac bine totusi ceea ce fac.

George Nicolae, Customer SupportRepresentative: Activitatea desfasurata m-a ajutat mult sa ma dezvolt profesional si sa invat lucruri noi. De asemenea, fiind un domeniu foarte complex, inca invat si mai am de invatat lucruri noi, ceea ce imi place foarte mult si ma ajuta sa ma dezvolt continuu. Ma bucur ca fac parte dintr-un colectiv cu oameni de la care ai de invatat foarte multe lucruri astfel incat sa ma imbogatesc atat personal cat si profesional. Cu timpul, sunt convins ca Smart Bill va cantari foarte mult in bagajul meu de cunostinte.

Florentina Radu, Sales Officer: „Principalele lucruri care imi plac: atmosfera activa, colectiv uman, target-uri realizabile,programul care se respecta (stai peste program doar daca vrei), implicare proactiva din partea conducerii (discutii, training-uri, sedinte)”

Acum ca ti-am povestit despre lucrurile frumoase care te asteapta in Smart Bill, iata cateva dintre caracteristicile pe care le cautam: seriozitate, spirit de echipa, proactivitate, bune abilitati de comunicare.

Pentru a aplica, trimite un CV actualizat cat mai recent la adresaroxana.costescu@smartbill.ro

Te asteptam cu drag in echipa!

P.S: Daca stii pe cineva care se potriveste cu profilulcautatde noi, te rugam sa distribui anuntul!

colegi

11 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *