Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Fara categorie

Concurs SmartBill – Descopera paragraful naravas! – Multumim pentru participare!

concurs

Concursul nostru a luat sfarsit! Multumim tuturor pentru participare!

Paragraful Naravas care trebuia gasit se afla ascuns in articolulLansam Smart Bill Point of Sale (POS) Software versiunea pentru magazine mici si era urmatorul:

7. Anul 2018 aduce tonuri puternice si vesele in machiaj. Intampinam astfel vara incarcate de culori care, combina cu istetime, ne vor pune in valoare trasaturile. Dar sa vedem ce ne asteapta:Se vor purta fardurile de ochi in tonuri de violet, purpuriu, burgundia, roz, practice toate culorile fructelor de padure. De asemenea, sunt preferate fardurile lucioase celor mate. Le poti asorta cu un gloss de buze roz deschis sau corai pal.Un ruj de buze potrivit poate schimba total intregul machiaj. Expertii in make-up sunt de acord ca 2018 este anul in care vor fi preferate tonurile puternice de rosu, portocaliu si fucsia, asa ca, daca inca nu ai un astfel de ruj, este momentul sa-l achizitionezi.Chiar si eye-liner-ul va fi colorat anul acesta, indrazneste sa porti tonuri care sa se potriveasca cu ochii si tenul tau. Astfel, daca ai ochii caprui, te sfatuim sa optezi pentru tonuri aurii sau caramizii, ochii verzi vor fi pusi in evideta de tonuri de mov, violet sir oz, iar ochii albastri de tonuri de rosu sau auriu. Desigur, machiajul de tip smokey eyes se potriveste oricarei culori.

Castigatorii, primele 10 persoane care, conform Regulamentului concursului, au postat cate un comentariu ce indica cifra 7 la articolul mentionat mai sus, sunt:

Sergiu-Dorin Tatar, Andrei O, Enache Valeriu, Ionut Ionut, Ionut Balaci, Grigore Ecaterina, Ionel Pop, Coca Maria, Grigore Alina si Arnautoiu Gabriela.

Multumim tuturor!

La Smart Bill ne place sa lucram la dezvoltarea produsului si la promovarea lui, ne place sa te ascultam si sa incercam sa implementam ideile bune pe care le primim de la tine. Ne place sa credem ca iti suntem alaturi de-a lungul acestei experiente, inca dinainte sa achizitionezi programul si sa te ghidam, sa te sfatuim, sa iti raspundem, oricand ai avea nevoie. Ne place sa evoluam in permanenta, sa fim astazi mai buni decat am fost ieri si credem in curiozitate si minte deschisa.

Dar la Smart Bill ne mai place ceva: ne place sa radem, sa glumim, sa ne jucam din cand in cand iar astazi te invitam sa te joci cu noi.

Lansam un concurs inedit care are ca scop descretirea fruntilor! šŸ™‚

Despre ce este vorba?

Intr-unul dintre articolele de pe acest blog, in sectiunea TOTUL DESPRE PRODUS, bine ascuns, se afla un paragraf in care nu este vorba nici despre facturarea online, nici despre contabilitate, nici despre gestiunea stocurilor, afaceri sau antreprenori. Acest paragraf este complet nepotrivit, nu-si are locul pe blogul Smart Bill si iti va fi imposibil sa nu il remarci!

Te invitam asadar sa navighezi pe apele linistite ale blogului Smart Bill šŸ™‚ si sa identifici Paragraful Naravas! Iar atunci cand vei gasi articolul care il contine, pentru a putea participa, te rugam sa lasi un comentariu la articolul respectiv, mentionand cifra care este indicata la inceputul Paragrafului naravas!

Primele 10 persoane care lasa comentarii vor fi premiate cu cate un voucher de 100 RON de la EvoMAG! Comentariile vor fi postate automat.

Te rugam sa nu iti divulgi raspunsul pe retelele sociale, pentru a nu fi descalificat!

Fii printre cei 10 castigatori! Participa acum!

Citeste aici integral regulamentul concursului:regulament

8 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *