Fără categorie

Curs intensiv de antreprenoriat cu Marius Ghenea

Smart Bill nu ar fi ce este astazi fara oamenii de valoare care ne sustin. Printre acestia se afla la loc de cinste Marius Ghenea, investitor si membru al Consiliului nostru de administratie, cunoscut business angel si in general, figura marcanta a peisajului antreprenorial din Romania. 

Pe 13 si 14 februarie 2018 aveti ocazia de a participa la a 4-a editie a Cursului intensiv de antreprenoriat conceput si sustinut de Marius Ghenea ce va avea loc la Ramada North Bucuresti. Veti putea afla care sunt componentele cheie ale unei afaceri inca din etapa startup dar si pe parcursul acesteia si intelege modul in care ele se intrepatrund pentru a cladi un business durabil, profitabil, solid si de succes. Programul este in egala masura util antreprenorilor aflati la inceput de drum, dar si managerilor din companii de profil antreprenorial.

Acest tip de curs se diferentiaza prin combinarea aspectelor teoretice de business cu exemple si provocari concrete intalnite de Marius Ghenea de-a lungul celor 25 de ani de experienta. 

Inscrieti-va aici pentru a va ocupa locul!

Articole similare
Intrebari din Domeniu

10 verificari, decizii si analize pentru antreprenori in 2020

Business Know-How

#crestesmart: Ep.9 – Diviziunea muncii intr-o afacere

Business Know-How

#crestesmart: Ep.8 – Competitia in afaceri

Business Know-How

#crestesmart: Ep. 6 - Piata, unul dintre aspectele critice in dezvoltarea afacerii

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta-ma