Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Smart Bill recomanda ecomTEAM 2019!

Profita acum de Oferta 1+1 Gratuit si afla tot ce ai nevoie sa stii despre dezvoltarea unui business online de succes!

ecomTEAM 2019, team building-ul eCommerce-ului romanesc, va avea loc anul acesta in perioada 27-28 martie, la Hotel Ramada, din Brasov si il aduce in fata?auditoriului, in premiera pentru Romania, pe?Mark Rhodes – Busines Mentor, cu peste 1.000 de referinte pozitive, autor de carti, antreprenor de succes si coach pentru companii gigant precum KLM UK, HSBC, RBS sau The Wimbledon Club.

Profita acum de Oferta 1+1 Gratuit! Cumpara oricare dintre variantele de bilet si vei primi 2 servicii la pret de unul! Poti opta pentru un pachet complet (ce include conferinta si 3 workshop-uri la alegere), o conferinta individuala sau un workshop individual. 

Mark Rhodes va sustine un key speech de exceptie despre cum sa iti cresti vanzarile si cum poti sa atragi clienti noi, dar si perspective „hands on” despre ceea ce urmeaza in eCommerce-ul si economia mondiala. In plus, vei avea ocazia sa afli informatii relevante si sa discuti, fata in fata, intr-un mediu relaxat, cu C-levels ai unor companii precum FAN Courier, DWF, Omniconvert, EMOTA sau Gun Media.

?Voi vorbi despre diferenta dintre cei care ating succesul in eCommerce si cei care inca se lupta pentru el. Avand propria companie de dezvoltare software si lucrand pentru nume importante din industrie, am aflat ca valentele obtinerii succesului tin de mai multe aspecte: cea de leadership, cea de vanzari, cea inovatoare si cea antreprenoriala. Voi aborda toate aceste aspecte si va voi povesti cum le transformam pe toate acestea intr-un business profitabil?, spune Mark Rhodes.

In cadrul ecomTeam poti participa la workshop-uri aplicate, interactive si mai ales utile business-ului tau. Temele abordate vor atinge urmatoarele subiecte: solutii de marketing pentru eCommerce, optimizare si conversii pentru magazinele online; folosirea Google Analytics pentru cresterea vanzarilor si insights pentru rezolvarea diverselor provocari cu care se confrunta furnizorii de servicii online. Prezentam in exclusivitate studii privind starea pietei de eCommerce locale si completam acest tablou cu unworkshop ?Problem Solving?.

Printre specialistii care iti vor sta la dispozitie, se numara Valentin Radu (Omniconvert), Matei Psatta (The Pole Society), Cosmin Nastasa si Bogdan Zaharia (Data Revolt Agency), Sorin Draghici (DWF), Florinel Ioan Chis (EMOTA), Vlad Diaconu (The Startups).

ecomTEAM a reunit, an de an, cei mai buni si in voga speakeri din industrie, aducand in premiera in Romania oficiali ai unor companii precum eBAY, Shopify, Magento, dar si oficiali ai Comisiei Europene, ai Google, eMAG.ro sau procesatori de plati precum PayU. 

Anul acesta, ecomTEAM va beneficia de o locatie de patru stele, Ramada Hotel, iar in cadrul evenimentului vei putea descoperi un pavilion expo si vei lua parte la o zona speciala de networking, cu sfaturi pentru cei interesati de comertul online.

Ai intrebari pentru oricare dintre speakerii de la conferinta? Poti contacta organizatorii la adresa ecomTEAM@internetcorp.ro, pentru a ti se oferi raspuns in cadrul conferintei sau workshop-urilor.

Noi vom merge sa aflam lucruri noi. Vino si tu!

Contact:

https://www.ecomteam.ro/2019/

ecomteam@internetcorp.ro

#ecomTEAM

#GettingThingsDone

#TheEcommerceWay

Facebook: https://www.facebook.com/ecomTEAM

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *