Facturare si Gestiune

Ecosistemul Smart Bill

ecosistemul smart bill

Publicat in 17-01-2019 - Actualizat in 18-01-2019

Ambitia noastra este dincolo de a construi cel mai smart soft de facturare si gestiune. Avem convingerea ca Smart Bill poate „unge” rotile firmelor romanesti si sa contribuie, macar putin, la a face Romania mai buna. Se pare ca din 2019 acest lucru incepe sa se intample.

Smart Bill incepe sa fie mai mult decat un program, devine un ecosistem:

1. Tot ce faci tu in Smart Bill poate ajunge in timp real in Smart Bill CONTA la firma de contabilitate. 
Am muncit mult, a durat peste estimari si inca mai avem de imbunatatit, dar Smart Bill CONTA prinde viata, iar schimbarea e majora. In plus se leaga cu toate cele de mai jos.

2. Activeaza-ti modulul de Cheltuieli si Plati si tine si evidenta cheltuielilor in Smart Bill. E Gratuit!

3. Poti importa extrasele de la BT, ING, Unicredit, precum și borderouri de la curieri si, in curand, procesatorii de plati. Ti se reconciliaza automat incasarile si platile de pe extrase cu documentele din Smart Bill. Da, se leaga si cu punctul 2.

4. Clientii iti pot plati facturile/proformele cu cardul, online! Pe documente o sa ai un buton pe care, apasandu-l, clientii te pot plati cu cardul. Nu, nu trebuie sa ai magazin, nici site si nu trebuie sa faci nimic tehnic! Comisionul e doar 1%.

5. Poti integra magazinele online sau orice alte platforme cu Smart Bill pentru emitere automata de documente si, dupa caz, scaderea stocului.

6. Am finalizat integrarea cu eMag MarketplaceNu e lansata, dar deja avem clienti fericiti.

7. Smart Bill POS e interfata de vanzare pentru magazinul tau fizic. Si merge si offline! Poti avea Smart Bill POS in oricate magazine si sa ai totul centralizat in Cloud. In timp real. Si da, totul ajunge in CONTA.

8. Nu ai schimbat casa de marcat? Inca o poti primi Gratuit impreuna cu Smart Bill POS.

9. „Coacem” de zor ceva impreuna cu 2 giganti. Stay tuned!

10. Iti reamintesc ca poti defini abonamente, adauga utilizatori, factura de pe mobil sau duce totul la urmatorul nivel cu Smart Bill Gestiune.

Dupa cum vezi, acestea sunt deja gata insa viziunea noastra merge mult mai departe. Smart Bill va fi conectat cu tot mai multe platforme, iti va automatiza tot mai mult activitatea si iti va oferi informatii cruciale in timp real.

Articole similare
Conta

Centre de cost

Conta

Ce e nou in Smart Bill Conta

Conta

Nou in Conta si Conta Plus

Facturare si Gestiune

La SmartBill, in anul care tocmai se incheie…

0 0 vote
Article Rating
Aboneaza-te
Anunta-ma
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
Popescu
Popescu
2 Ani In trecut

Integrare cu Receipt Bank sau ceva similar:

Sugerez integrarea modului de cheltuieli cu aplicatia ReceiptBank, pentru a automatiza introducerea facturilor de cheltuieli. Cu aplicatia Receipt Bank se face poza la factura, aplicatia citeste automat datele esentiale pt. a inregistra cheltuiala si le trimite in Smart Bill prin API.

Asa adaugam noi cheltuielile in UK in echivalentul Smart Bill de acolo (XERO)

Ar fi de vis.

Prenume
Marian