Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Smart Bill participa la Gomag Virtual Summit 2018

gomag virtual summit

S-a dat startul inscrierilor la Gomag Virtual Summit 2018

Echipa Gomag ti-a pregatit 3 zile de eCommerce pe tava, pe 25-26-27 septembrie, intr-un eveniment urias la care participi gratuit, din ce loc ti se pare tie mai confortabil – de-acasa, de la birou, din pub sau chiar din sala de asteptare de la dentist daca e cazul.

Vrei sa participi si tu la Gomag Virtual Summit 2018? Inscrie-te pe pagina evenimentului.

Anul trecut, la prima editie, peste 2500 de oameni au semnat prezenta la Summit iar acum, la cea de-a doua editie, echipa Gomag preconizeaza ca numarul acestora se va dubla (avand in vedere si cresterea pietei de eCommerce).

Suna interesant? Uite cateva motive pentru care sa te numeri si tu printre participanti la Gomag Virtual Summit 2018.

? E 100% online si gratuit

Gomag Virtual Summit este primul si cel mai mare eveniment 100% online din Romania. Iar acest lucru vine la pachet cu o multime de avantaje pentru tine:

? Nu mai e nevoie sa cheltui bani sa calatoresti intr-o alta locatie sau sa faci rezervare la hotel.

? Nu iti risipesti energia si timpul – daca ai un magazin online sau lucrezi, te poti imparti lejer intre summit si ceea ce ai de facut.

? E confortabil – poti sa pui intrebari si sa lasi comentarii si nu va sti nimeni ca tu, de fapt, esti in pijama in varful patului.

? Nu esti presat de cerinte sociale, cum ar fi sa tii discutii de complezenta sau sa respecti un dress code – se vorbeste la rece despre ceea ce e nevoie pentru cresterea unui business, in mod direct si practic.

Pe langa faptul ca e online, accesul la Gomag Virtual Summit este gratuit pentru toti cei care se inregistreaza. Gandeste-te: vei primi informatii care valoreaza mii de euro dar la care tu ai acces gratis.

? 35+ speakeri, lideri in eCommerce si marketing online

Lista de speakeri de anul acesta include peste 35 de personalitati renumite in domeniul marketing digital si eCommerce. Cel mai probabil ii vei recunoaste macar pe o parte dintre ei.

Sunt specialisti de top in domeniile lor, indiferent ca e vorba de marketing, preturi, marketing viral, HR, vanzari, branding sau antreprenoriat. Si, la Gomag Virtual Summit, vor fi deschisi sa te ajute, atata timp cat le-o ceri.

Ii amintesc aici pe Cosmin Daraban, CEO Gomag si organizatorul acestui eveniment, Mircea Capatina (Smart Bill), Florinel Chis (ARMO), Dorin Boerescu (2Performant), Adelina Oprea (Champaigns), Sorin Faur (Academia de HR), Calin Biris (Loopaa), Ionut Munteanu (Web Digital), Mihai Vinatoru (DWF), Doru Pelivan (Kiwi Agency) etc.

Gomag Virtual Summit 2018 e oportunitatea pe care o astepti pentru a-ti creste business-ul sau pentru a lua decizia sa iti deschizi propriul magazin online.

Acum ai de unde si de la cine sa inveti, cu incredere.

3. Continut in valoare de mii de euro

Summit-ul consista atat din inregistrari video cat si 9 sesiuni Live, in cadrul carora poti interactiona direct cu speakerii. Poti sa le pui intrebari specifice pentru ceea ce ai tu nevoie si acestia iti vor raspunde punctual.

Evenimentul este impartit pe 3 zile si fiecare zi este dedicata afacerilor online.

In 25 septembrie, Ziua 1 de summit, se discuta despre afacerile mici si afacerile la inceput de drum. Speakerii abordeaza subiecte precum marketing pentru bugete mici, logistica, experienta post-cumparare, strategii de preturi, cresterea vanzarilor si scaderea costului de achizitie.

Ziua 2, in 26 septembrie, aduce informatii pretioase pentru afacerile medii, cu experienta pe piata. Se discuta despre multichannel, personalizare, chatboti, clienti mobile-only, fidelizarea clientilor, influencer marketing sau strategia pentru vanzarile de sezon.

Ultima zi de summit, 27 septembrie, este dedicata afacerilor cu volume mari iar speakerii abordeaza subiecte mai avansate precum omnichannel, automatizare, extinderea business-ului in afara granitelor, growth hacking etc.

Toate video-urile se bazeaza pe exemple practice si in fiecare zi vei avea la dispozitie studii de caz pe branduri romanesti, de la care te poti inspira.

Pe langa toate aceste video-uri, te poti inregistra la sesiunile live (cate 3 pe zi) si sa interactionezi personal cu speakerii si ceilalti participanti.

E foarte, foarte mult continut. Dar vestea buna e ca il poti selecta in functie de nevoile tale iar daca nu iti ajung cele 3 zile de summit, le poti urmari in Academia de eCommerce Gomag.

Gomag Virtual Summit 2018 este organizat de echipa din spatele platformei eCommerce Gomag, pe care vand si cresc peste 500 de magazine online. 

Echipa este formata nu doar din programatori ci si specialisti de marketing, client manageri si business developer iar subiectele discutate la summit provin din intrebarile si cerintele clientilor platformei.

Asadar, cu siguranta vei gasi raspunsuri functionale, la rece, care sa te ajute sa iti duci business-ul cat mai sus sau sa iti faci propria afacere online.

Inscrie-te la Gomag Virtual Summit 2018 si ia-ti doza de strategii pentru un an de zile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *