Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
ContaProgramele SmartBill

Inscrie-te la ContaBill, cel mai mare eveniment online dedicat contabililor

Pentru ca traim vremuri provocatoare si pentru ca totul in jurul nostru se schimba intr-un ritm alert, credem ca este foarte important sa tinem pasul cu schimbarile si sa ne actualizam mereu cunostintele si abilitatile. Contabilitatea este un domeniu dinamic, legislatia din Romania se schimba mereu, tehnologia este si ea mereu imbunatatita. Tocmai de aceea editia de anul acesta a ContaBill se numeste Contabilitatea viitorului si este evenimentul online care aduce laolalta contabili si specialisti in domeniul financiar care vor dezbate ce ne rezerva viitorul in materie de contabilitate si fiscalitate.

Speakeri invitati

  • Delia Mircea, moderator, coordonator editorial al Contzilla.ro, co-organizator al acestui eveniment.
  • Alexandra Smedoiu, partener in cadrul Deloitte Romania. O prima discutie pe tema fiscalitatii a avut loc in cadrul interviului realizat de Contzilla, pe care il puteti citi aici.
  • Cristian Rapcencu,?lect. univ. dr. Dep. de Contabilitate ASE Bucuresti. Va invitam sa parcurgeti aici o discutie preliminara evenimentului – interviu realizat de partenerii nostri de la Contzilla.
  • Valentina Saygo, expert contabil, antreprenor, consultant. Interviul realizat de Contzilla este disponibil aici si va ofera viziunea invitatei noastre in ceea ce priveste directia in care se indreapta contabilitatea.
  • Adrian Benta, consultant fiscal si auditor financiar
  • Mihaela Grigore,?expert in legislatia muncii, membru acreditat UNELM. O prima introducere in subiectul masurile din salarizare si probleme cu care se confrunta firmele in acest domeniu, gasiti in interviul Contzilla cu Mihaela Grigore, disponibil aici.

Noi, cei de la SmartBill, vom avea bucuria sa facem un anunt surpriza in cadrul evenimentului, dar si sa oferim o serie de premii speciale pentru participanti. Nu uita, pentru a participa la concurs, va trebui sa ai instalata pe telefon aplicatia Kahoot! Descarca versiunea care-ti trebuie din Google Play sau App Store!

Te asteptam live de la 9:30, in data de 3 Noiembrie 2020. Pentru agenda completa si inscriere, te invitam sa accesezi link-ul de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *