Business Know-How

Mos Craciun iti aduce cadouri smart de la Smart Bill si Canopy!

Publicat in 15-12-2016 - Actualizat in 03-07-2018

Echipa Smart Bill impreuna cu agentia de marketing online Canopy lanseaza in premiera trei ghiduri de business gratuite, disponibile incepand de astazi in exclusivitate pentru toti clientii Smart Bill, urmand ca din luna ianuarie sa fie puse la dispozitia tuturor companiilor din Romania!

Aceste ghiduri au fost create pentru a ajuta afacerile din Romania sa inteleaga mai bine mediul online si oportunitatile sale, ca urmare a unui studiu realizat de Smart Bill si Canopy, care a evidentiat faptul ca o treime dintre companiile mici si mijlocii din Romania nu beneficiaza de o prezenta online. Studiul a fost realizat in luna decembrie, pe un esantion de 1.000 de companii mici si mijlocii din Romania.

Astfel, 18% dintre companii au mentionat ca lipsa timpului este unul dintre motivele pentru care nu au inca un site, 5,43% au afirmat ca nu au stiut cum sa demareze un astfel de proiect, in timp ce 4,18% au indicat lipsa fondurilor ca principala frana in crearea unei prezente online. Doar 10% dintre companiile care nu detin un site web au precizat ca intentioneaza sa construiasca unul in perioada urmatoare sau ca site-ul e deja in constructie.

„Misiunea Smart Bill este sa devina cel mai bun prieten al antreprenorului roman, astfel urmarim sa-i ajutam pe micii antreprenori sa-si creasca afacerea atat prin produsul oferit cat si prin know-how-ul de care dispunem sau pe care il putem pune la dispozitie prin parteneri, experti in diverse domenii. Tehnologia ne impacteaza semnificativ vietile si cel mai intelept lucru pe care il putem face este acela de a o pune la treaba in slujba noastra. Promovarea pe canale online este cel mai bun exemplu in aceasta directie, Smart Bill fiind la randu-i un business care a crescut exclusiv online si din recomandarile clientilor si care in prezent valoreaza in jur de 5 milioane de euro”, spune Mircea Capatina, Co-Founder & Biz Dev Manager Smart Bill.

Prin intermediul celor 3 ghiduri, grupate sub conceptul „Cum sa facturezi mai mult si mai usor”, fiecare antreprenor, om de vanzari sau specialist in marketing poate invata in mod practic cum sa:

  • construiasca pas cu pas o prezenta online memorabila pentru afacerea sa
  • intreaca competitia si care sunt punctele tari pe care sa mizeze pentru a-si creste vanzarile
  • se promoveze cu ajutorul Google, Facebook, YouTube, LinkedIn si prin marketingul afiliat, cu focus pe rezultate concrete si masurabile
  • isi fidelizeze clientii prin gesturi simple si la indemana, inspirandu-se din studii de caz si strategii aplicate cu succes in mediul digital

Incepand de astazi, ghidurile sunt disponibile gratuit in exclusivitate pentru clientii Smart Bill carora le-au fost trimise prin intermediul email-ului. Incepand din luna ianuarie acestea vor fi puse la dispozitia tuturor companiilor. Acestea sunt:

Ianculescu Irina
Despre autor

Irina este Head of Marketing la Smart Bill, unde coordoneaza o echipa de oameni destepti si fun! Se ocupa cu placere de proiectele aflate la inceput de drum si gandeste strategii de crestere pentru startup-uri. Este pasionata de web psychology si neuromarketing.
Articole similare
Business Know-How

Marketing online - Ce este un landing page si cu ce ajuta?

#decrizaBusiness Know-How

Solutii alternative de marketing pe timp de criza – cum sa faci publicitate outdoor la costuri de marketing online

Conta

Centre de cost

Conta

Ce e nou in Smart Bill Conta

0 0 vote
Article Rating
Aboneaza-te
Anunta-ma
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments