Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Conta

Noutati din Smart Bill Conta

Cel mai recent si ambitios produs, Smart Bill Conta, este in plina dezvoltare. mai jos iti prezentam cateva dintre functionalitatile recent implementate, pe care te invitam sa le descoperi si sa le incerci si tu!

Modele de documente

Aceasta functionalitate este foarte utila in cazul in care exista note contabile care se repeta de la o luna la alta, cum ar fi: facturi de utilitati, servicii de telefonie, contracte recurente etc.

In Smart Bill Conta pot fi definite rapid modelele, direct din fereastra de emitere documente, ele putand fi apoi folosite oricand. Practic, dintr-un simplu click sunt completate toate datele pe nota contabila (tip document, moneda, conturi contabile, explicatii si, daca doresti, si sumele). Castigi astfel mult timp in operarea datelor contabile.

Aceasta functionalitate poate fi gasita pe vanzari, achizitii si note contabile diverse.


Calcul impozit micro

Dupa ce in toamna a fost lansat calculul de impozit de profit, acum am lansat si calculul de impozit pe microintreprindere.

Se preiau datele din aplicatie si ai astfel la indemana tot ce iti trebuie pentru calculul rapid al impozitului datorat. Mai mult, aplicatia genereaza automat notele contabile necesare. De asemenea, sumele calculate vor ajunge si in declaratia 100.

Il poti accesa in Note diverse > Calcul impozit micro

Conta Plus – depunerea automata a declaratiilor

Conta Plus este un modul nou destinat in special gestionarii firmei de contabilitate.

O prima functionalitate a acestuia este depunerea automata a declaratiilor fiscale pe portalul ANAF.

Poti importa in aplicatie declaratiile intocmite in alte aplicatii. Apoi Smart Bill le va semna si le va depune, dupa care obtine automat recipisele.

Astfel, vei gasi rapid tot ce ai depus si cu toate documentele la indemana:

Incaseaza / Plateste direct din documentul de vanzare / achizitie

Din Vanzari si Achizitii poti inregistra imediat si incasarea / plata acelui document.

Aceasta este o functionalitate foarte utila, de exemplu, pentru facturile care au si chitanta atasata sau pentru cele care sunt incasate / platite cu bon fiscal.

Aplicatia precompleteaza automat contul contabil prin care se face plata / incasarea, data si suma, ceea ce simplifica in mod considerabil procesul.

Mai mult, poti trece incasari / plati prin mai multe metode (de exemplu incasare prin numerar si card).

In plus, daca un document este incasat / platit ulterior, prin casa sau banca, la editarea acestuia vei vedea si toate incasarile / platile asociate.

In felul acesta, editarea unui document incasat / platit este o sarcina foarte simpla si nu trebuie sa mai ai grija legaturilor cu incasarea / plata: se ocupa aplicatia*.

(*Doar in cazul facturilor incasate prin Raport Z va trebui sa refaci legatura intre incasare si documentul incasat):

10 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *