Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Povesti din Smartbilland: Cristina S. – contabila isteata in pas cu tehnologia

Echipa SmartBill

Sirul povestilor spuse de colegii nostri continua cu cea a Cristinei Stefan. Cristina este omul care explica celor interesati cum functioneaza SmartBill Conta si cat de tare este programul nostru de contabilitate. Cristina este, deci, o contabila isteata si priceputa, cu aptitudini de prezentatoare TV. De ce prezentatoare TV? Pentru ca este distinsa, eleganta, are mult sarm si, mai mult, da bine si pe sticla, ca ne-am jucat acum ceva timp cu niste interviuri. Noi o iubim mult pe Cristina si am fost tare curiosi sa-i aflam povestea. Si iat-o mai jos:

In urma cu doi ani de zile m-am prezentat la sediul SmartBill pentru un interviu. Nu intelesesem exact in ce consta pozitia pe care o pusesera la bataie, asa ca eram tare curioasa sa vad despre ce e vorba.

Ei bine, am venit si de la prima discutie ne-am declarat deschis intentiile: ne vrem reciproc. Intotdeauna mi-a placut sa iau parte la proiecte noi, inovatoare, dar ce avea sa vina mi-a depasit cu mult asteptarile.

Aveam o experienta de 15 ani de contabilitate, stiam vreo patru softuri de specialitate, beneficiam si de experienta acumulata in cateva domenii adiacente contabilitatii si ma gandeam ca am invatat suficient in aceasta viata.

Dar nu a fost asa. Oamenii acestia frumosi cu care lucrez m-au indemnat sa imi descopar talente de care habar nu aveam.

Mai intai am devenit trainer, am descoperit ca stiu sa dau mai departe, intr-un mod placut, ceea ce am acumulat la nivel profesional pana acum. Apoi am fost scriitor de articole de blog, vlogger, speaker nu credeam ca sunt in stare sa sustin o prezentare in public. M-au incurajat, m-au sustinut, m-au sfatuit, iar acum apar in fata unei sali de 100 de oameni increzatoare si relaxata.

Deci da, SmartBill nu e doar despre satisfactie profesionala (a propos de asta, la mine e din plin), ci despre multa satisfactie si dezvoltare personala, despre sustinere si echipa si despre multa caldura si o gramada de oameni implicati in a face bine si a da inapoi din ceea ce au ei. Da, e multa omenie in echipa asta.

Si toate acestea vin din convingerea si increderea in munca pe care aceasta echipa minunata o face si din care sunt mandra ca fac parte, deoarece ceea ce construim impreuna, o aplicatie de contabilitate pionier, integrata intr-un real ecosistem contabil, va schimba, in viitorul foarte apropiat, perceptia pe care o au atat contabilii, cat si antreprenorii din Romania, asupra evidentei contabile.

Daca esti in cautarea unui job si iti place de noi, arunca un ochi pe pagina noastra de Cariere, poate gasesti ceva ce ti se potriveste. Suntem mereu in cautare de colegi faini :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *