Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Povesti din Smartbilland – George Cristea, zambetul de la capatul firului

SmartBill testimonial

Pe George il vezi imediat ce intri pe usa, la noi in biroul nostru drag, plin de culori si flori. Este inalt si calm, amabil, zambeste mult si parca ne contamineaza pe toti. Este vesel, nu cred sa-l fi vazut vreodata altfel. Este prezent, pare ca lucreaza de cand lumea cu noi. George este un om bun si frumos, un om de vanzari dedicat si colegul nostru, care ne e tare drag!

Aceasta este povestea lui:

Niciodata nu mi-a placut sa ma descriu. Pur si simplu nu stiu ce sa zic, desi ar fi atat de multe lucruri de spus despre mine. Pai, in primul rand sunt o persoana normala, cu preocupari normale si care nu poseda absolut nimic iesit din comun. Sunt perfectionist, nu-mi place sa fac lucrurile de mantuiala si tin la detalii. Am o memorie extraordinara si tin minte si cele mai neinteresante lucruri. Ma consider o persoana optimista. De asemenea, sunt si o persoana foarte activa, imi place sa dansez, sa ascult muzica buna, fiind fost dansator, dar cel  mai mult imi place sa calatoresc, de fiecare data cand am concediu, in tari calde. Iubesc soarele, plaja, dar si sa cutreier orase, locuri impresionante, cu rucsacul in spate, la pas. Imi plac oamenii veseli, buni, deschisi si sociabili. Imi fac usor prieteni si in general nu am niciun conflict cu nimeni. 

George SmartBill

Cum am ajuns in SmartBill?

Mi-am dorit mult sa imi schimb domeniul de activitate, lucram intens la un loc de munca foarte solicitant fizic, nu numai psihic. Lucram in ture, in weekend-uri, de sarbatori mai ales. Asta imi displacea cel mai tare, pentru ca atunci cand prietenii mei erau liberi, eu eram la munca. Asa ca mi-am luat inima in dinti si am aplicat pentru un job la SmartBill, cu toate ca trebuia sa invat ceva de la 0. 

Acum am ajuns sa fiu considerat de colegii mei zambetul, buna-dispozitia si cantaretul de la Sales. In fiecare zi te poti baza pe mine ca dau tonul cantecelor. Si de fiecare data cantam asa, ca intr-o familie afona, dar fericita. 

Nu pot sa zic ca am un citat dupa care ma ghidez, sunt multe citate frumoase, dar cred in acesta: ‘Trebuie sa iubesti pe oricine, orice, oricum, numai sa iubesti’. Ei bine, eu iubesc ce fac acum si iubesc familia SmartBill. Nu o sa gaseasca nimeni, niciodata, niciunde colegi, dar mai ales conducere mai frumoasa si mai intelegatoare. Fac pariu pe o vacanta in Maldive, dupa ce se termina nebunia COVID. Jur 🙂

Multumim, George ca ne-ai gasit!

Daca vrei sa citesti si alte testimoniale ale colegilor din SmartBill, urmareste sectiunea Smartbilland. Daca esti in cautarea unui job si iti place de noi, arunca un ochi pe pagina noastra de Cariere, poate gasesti ceva ce ti se potriveste. Suntem mereu in cautare de colegi faini :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *