Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Povesti din Smartbilland: Ilie, Cristina Ilie, Agent 007 of SmartBill

Testimonial Cristina Ilie

Una dintre persoanele cheie din echipa de vanzari a SmartBill este Cristina. Intotdeauna cu zambetul pe buze si o vorba buna, este o placere sa interactionezi cu ea, atat la telefon, cat si in viata de zi cu zi. Ne este draga, Cristina noastra Ilie si o pretuim foarte mult. Ca toti ceilalti, are si ea o poveste cu SmartBill. Haideti sa o aflam!

Pentru mine, o zi in lumea SmartBill incepe intotdeauna cu o cafea fara zahar in cana preferata, cu oita preferata, si ordonarea prioritatilor pentru ziua respectiva. Sunt parte a departamentului de vanzari de aproape cinci ani, iar fiecare zi aduce cu sine noi provocari, noi oportunitati de invatare, dar si o multitudine de scenarii in care exersez cunostintele acumulate, atat in relatia cu clientul, cat si in relatia cu colegii.

Dincolo de aspecte tehnice, procese si proceduri, SmartBill este in primul rand despre echipa, despre a tinde spre un obiectiv comun si asumarea unei misiuni, despre respect fata de munca celuilalt. Am devenit parte a acestei echipe intr-o perioada in care decisesem sa ies din zona mea de confort, iar interviul de aici mi-a aratat ca poti sa-ti dai seama intr-o fractiune de secunda cand iti gasesti locul undeva.

Am avut sansa de a creste din toate punctele de vedere alaturi de oameni minunati care m-au incurajat din prima zi, m-au echipat cu tot ce am avut nevoie si m-au provocat sa-mi descopar potentialul si sa-mi depasesc limitele.

I never lose. I either win or learn

Principiul dupa care ma ghidez este ca I never lose. I either win or learn, iar experienta m-a invatat ca atat timp cat ai mintea deschisa, niciodata nu ai nimic de pierdut. Pe scurt, Cristina de acum 5 ani era destul de okay: plina de intentii bune, curiozitate, diplomatie, si cu un simt pronuntat al dreptatii. Cristina 2.0 stie cum sa le foloseasca in avantajul tuturor celor implicati, iar una dintre cele mai mari satisfactii vine din feedback-ul cules incognito de la useri cu orice ocazie. Mica ei placere vinovata este sa se mandreasca cu colegii ei si cu ceea ce a construit impreuna cu ei.

Daca esti in cautarea unui job si iti place de noi, arunca un ochi pe pagina noastra de Cariere, poate gasesti ceva ce ti se potriveste. Suntem mereu in cautare de colegi faini :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *