Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Povesti din Smartbilland – Roxana Costescu, analista echipei de vanzari

testimonial smartbill

Cand spui Roxana, la noi in firma auzim blondie, veselie, glume, argint viu! Este acel om care e gata oricand sa ajute si o face zambind si cu toata caldura. Este curajoasa si plina de viata si nu ne putem imagina viata la birou fara ea. Aceasta este povestea ei.

Ma numesc Roxana, am 33 ani, si ma pasioneaza cel mai mult natura si capacitatea de a ne bucura de proces, neatasandu-ne incrancenat de rezultate. Am un toddler minunat caruia ii place sa-si pastreze partea cea mai gustoasa a desertului pentru la final si un sot care ma sustine in tot ceea ce imi propun (chiar daca uneori sustinerea vine dupa un proces mai lung de convingere).


Am avut ocazia sa lucrez cu oameni in echipe mari sau mici, in tara sau in afara tarii, in industrii diferite, incepand cu industria de carte, Horeca, Automotive, iar spre final, IT si Contabilitate. Aceste experiente mi-au marcat evolutia si m-au impins (fiecare in felul ei) sa-mi depasesc anumite limite.
SmartBill a devenit o prioritate in viata mea in urma cu doi ani, si de atunci traiesc multe momente deosebite, datorate spiritului smartbillian. Este ceva care ne indeamna, gentil si constant sa ne bucuram, facand ceea ce ne place in modul ales de noi.


Poti avea ocazia sa-ti scoti la lumina personalitatea empatica ce se incarca din satisfactia de a-i ajuta pe ceilalti, poti fi indrumatorul care ti-ai dorit mereu sa fii, oferind consultanta sau sustinand novicii smartbillieni. Poti fi creierul din spatele operatiunilor cu initiative luate mereu in considerare sau poti scoate la iveala acea personalitate competitiva si jucausa, careia i-au placut dintotdeauna competitiile prietenoase – distractive si creative – in scop de relaxare sau dezvoltare.


Noi smartbillienii, nu ne plictisim, avem deseori posibilitatea de a fi creativi si reusim mereu sa gasim sustinere si feedback-uri constructive. Acordam importanta si timpul necesar oamenilor din jurul nostru. Suntem cu adevarat o echipa si chiar daca uneori ne poate lua putin pana cand ne calibram, prin bunavointa reusim sa cooperam chiar si in contexte sau circumstante complet noi.

Intr-adevar, este aproape don quijotesc sa cautam relatii perfecte. Spiritul smartbillian ne ajuta sa realizam ca relatiile sunt intr-o dinamica continua, contextele se schimba, devine un proces de cunoastere si intretinere, maintenance sa zicem. Poate fi o tinta, sa construiesti relatia perfecta, nu sa o gasesti.

Inchei prin a va spune ca SmartBill este pentru mine partea buna a desertului si eu, am lasat-o pentru la final. Va salut, dragii mei si va urez sa gasiti acele obiective care va fac fericiti si incet incet, consecventi si constienti, sa le atingeti! Dar nu uitati, sa va bucurati de proces. Traim istorie, impreuna!

Iti multumim ca ne-ai ales!

Daca vrei sa citesti si alte testimoniale ale colegilor din SmartBill, urmareste sectiunea Smartbilland. Daca esti in cautarea unui job si iti place de noi, arunca un ochi pe pagina noastra de Cariere, poate gasesti ceva ce ti se potriveste. Suntem mereu in cautare de colegi faini :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *