Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Povesti din Smartbilland – vocea vesela de la capatul firului, Adriana Ene

SmartBilland

Printre colegii nostri frumosi din departamentul de Customer Care se numara Adriana: o bucatica de om, intotdeauna vesela, intotdeauna cu zambetul pe buze si plina de energie buna! Adriana are o fetita la fel de frumoasa ca ea, o mini-me despre care ne povesteste mereu. Stiti acei oameni care sunt plini de voie-buna si schimba starea de spirit a intregului grup cu un zambet, o gluma sau o vorba buna? Asa este Adriana noastra, iar aceasta este povestea ei:

„Cu aproximativ 3 ani in urma am ajuns in familia SmartBill. Da, asa este, o consider a fi o adevarata familie, deoarece am gasit aici mai mult decat o echipa si ma mandresc sa fac parte din ea si ma bucura ca m-au adoptat.

Sunt o persoana activa, vorbareata (mhh de multe ori cred ca vorbesc prea mult 😉 ), vesela si consider ca departamentul in care lucrez, cel de suport, mi se potriveste ca o manusa. In plus, fiecare situatie cu care se confrunta clientii nostri este diferita, asfel incat fiecare apel este diferit de cel dinainte si nu ai cum sa te plictisesti. Imi place sa discut cu oamenii, sa ii ajut si sa le ofer mereu cea mai buna solutie posibila. Acesta este de altfel si motto-ul meu in viata: „Intotdeauna exista o solutie”.

De fiecare data vin la birou cu mare drag si incarcata cu o atitudine pozitiva si cu zambetul pe buze si chiar functioneaza! Parca reusesc sa le transmit din energia mea pozitiva colegilor din birou si parca ziua devine astfel mai frumoasa.”

Asa este, Adriana, iti reuseste de minune si ne bucuram tare mult ca ne-ai ales!

Daca vrei sa citesti si alte testimoniale ale colegilor din SmartBill, urmareste sectiunea Smartbilland. Daca esti in cautarea unui job si iti place de noi, arunca un ochi pe pagina noastra de Cariere, poate gasesti ceva ce ti se potriveste. Suntem mereu in cautare de colegi faini :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *