Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Povesti din Smartbilland

smart bill colegi

Cand am avut primul meu interviu la SmartBill, nimic nu m-a avertizat in legatura cu ce avea sa urmeze. Nu am primit niciun semn, niciun indiciu, a parut a fi doar un alt interviu pentru un job pe care nu eram foarte sigura ca il vreau.

Si apoi m-am indragostit. M-am indragostit dintr-o data de viziunea, determinarea, pasiunea si bucuria celor care construiesc SmartBill, dar cred ca asa functioneaza dragostea adevarata, loveste atunci cand te astepti mai putin, te ia pe nepregatite si iti schimba viata.

Am incredibila sansa de a trai o viata structurata pe privilegii. Voi trece de cele personale si care prezinta mai putin interes in randurile de aici si voi vorbi putin despre cele profesionale. De ce? Pentru ca ne dorim sa se afle cat de misto este sa lucrezi la SmartBill, iar cuvintele aplicatie de facturare si gestiune nu pot transmite sufletul si caldura celor care o dezvolta, o vand, o promoveaza sau ii asista tehnic pe utilizatori.

Privilegiile mele sunt multiple, au fost neasteptate si au devenit o minune atunci cand le-am inteles.

smart bill colegi


Zilele de lucru mi le petrec printre oameni buni, iar bunatatea este un privilegiu. Sunt oameni frumosi, sinceri, directi, asa cum v-ati dori sa aveti in jurul vostru in orice situatie. Lucrez inconjurata de oameni pe care stiu ca ma pot baza.

Oamenii care ma inconjoara sunt isteti foc! Am ce invata de la ei in fiecare zi si iata, un alt privilegiu, acela de a evolua, de a te dezvolta in permanenta prin prisma simplei vecinatati.

Sunt oameni veseli, cu care este o bucurie sa imi beau cafeaua dimineata. Poate ca o aplicatie de facturare si gestiune nu este neaparat cel mai wow lucru care exista pe lumea asta, poate parea putin banala, dar va garantez ca nu este nimic banal in zambetele celor din jurul meu si nu este nimic banal in pasiunea cu care acest motor de bolid care este Smart Bill funtioneaza.

Acest articol se doreste un inceput. Vor urma povestile colegilor mei, ale celor care doresc sa si le spuna, desigur. Si veti afla cat mai multe, sper eu, despre cum arata o zi de munca la noi, intr-un departament sau altul, despre ce ne place sa facem in plus, despre cat de diferiti si frumosi sunt toti oamenii care lucreaza aici.

Cand ceva e atat de misto, trebuie sa povestim despre asta.

Daca esti in cautarea unui job si iti place de noi, arunca un ochi pe pagina noastra de Cariere, poate gasesti ceva ce ti se potriveste. Suntem mereu in cautare de colegi faini :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *