Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Conta

Smart Bill Conta: Rapoarte aferente concediilor medicale

concedii medicale

In intampinarea luptei impotriva hatisului de acte solicitate de institutiile cu care un contabil colaboreaza, am implementat in aplicatia noastra rapoartele aferente concediilor medicale solicitate de Casa Nationala de Sanatate la initierea actiunii de recuperare a sumelor achitate de angajatori pentru acestea.

Aceste rapoarte le veti gasi accesand meniul Salarizare/Rapoarte concedii medicale.

concedii medicale

Astfel, din aplicatia noastra veti putea genera:

– Situatie concedii medicale aceasta se genereaza pe fiecare luna in parte si centralizeaza sub forma de tabel informatia preluata din certificatele de concedii medicale decontate de catre angajator.

Acesta va cuprinde doar acele certificate medicale care indeplinesc conditiile de decontare a lor de catre angajator, si anume realizarea stagiului minim de cotizare.

– Centralizator concedii medicale Anexa 1 acest raport pastreaza in mod fidel continutul formularului solicitat de catre CNAS de depus la dosarul de recuperare sume;

– Cerere recuperare sume FNUASS este in fapt formularul cererii de recuperare sume Anexa nr. 4 pe care il puteti genera si depune la dosar.

Rapoartele se genereaza in format Word editabil.

Usureaza-ti munca cu gestionarea documentelor si castiga timp pretios pentru afacerea ta! Testeaza produsele SmartBill: program facturare, gestiune si contabilitate. Afla din pagina dedicata e-Factura si e-Transport motivele pentru care merita sa alegi SmartBill.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *