Conta

Smart Bill Conta: Rapoarte aferente concediilor medicale

concedii medicale

In intampinarea luptei impotriva hatisului de acte solicitate de institutiile cu care un contabil colaboreaza, am implementat in aplicatia noastra rapoartele aferente concediilor medicale solicitate de Casa Nationala de Sanatate la initierea actiunii de recuperare a sumelor achitate de angajatori pentru acestea.

Aceste rapoarte le veti gasi accesand meniul Salarizare/Rapoarte concedii medicale.

concedii medicale

Astfel, din aplicatia noastra veti putea genera:

– Situatie concedii medicale – aceasta se genereaza pe fiecare luna in parte si centralizeaza sub forma de tabel informatia preluata din certificatele de concedii medicale decontate de catre angajator.

Acesta va cuprinde doar acele certificate medicale care indeplinesc conditiile de decontare a lor de catre angajator, si anume realizarea stagiului minim de cotizare.

– Centralizator concedii medicale Anexa 1 – acest raport pastreaza in mod fidel continutul formularului solicitat de catre CNAS de depus la dosarul de recuperare sume;

– Cerere recuperare sume FNUASS – este in fapt formularul cererii de recuperare sume Anexa nr. 4 pe care il puteti genera si depune la dosar.

Rapoartele se genereaza in format Word editabil.

Testeaza programul nostru de contabilitate online printr-un cont gratuit pe SmartBill Conta si afla mai multe despre avantajele ecosistemului SmartBill.

Articole similare
Conta

Centre de cost

Conta

Ce e nou in Smart Bill Conta

Conta

Nou in Conta si Conta Plus

Totul despre Produs

Ecosistemul Smart Bill

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta-ma