Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Conta

Transmiterea raportarilor lunare catre clienti prin SmartBill ManagerConta

ManagerConta

ManagerConta este un instrument valoros ce vine in sprijinul contabililor, permitandu-le o interactiune facila cu autoritatile fiscale prin depunerea declaratiilor periodice printr-un simplu click, accesul la SPV si functionalitati de gestionare usoara a conturilor clientilor.

De acum, SmartBill devine platforma care permite contabililor sa comunice clientilor extrem de rapid si usor raportarile contabile, documentele salariale si pe cele care ajung in SPV. Atat timp cat un contabil foloseste aceasta aplicatie, clientii sai pot avea acces la toate aceste informatii, indiferent daca sunt sau nu clienti SmartBill.

Meniul Raportari din ManagerConta permite sa extragi, printr-un simplu click, raportarile contabile pentru clientii pe care ii selectezi. Astfel, poti prelua:

  • balanta
  • sumele de plata la buget
  • statele de plata
  • fluturasii

Pe baza acestor raportari se genereaza automat, pentru fiecare firma in parte, un Rezumat lunar care contine cei mai importanti indicatori, intr-o prezentare simpla si accesibila tuturor. Inainte de a le trimite, poti adauga comentarii pentru fiecare client in parte, fie ca notezi observatii sau atragi atentia asupra anumitor lucruri.

Actiunea Trimite clientului iti permite sa le transferi direct clientilor tai, iar in tabel, aceste documente sunt marcate. Astfel, vei sti in fiecare moment cine si ce anume a primit. Clientii pot afla rapid Veniturile si Cheltuieli lunare, Clientii neincasati sau Furnizorii neplatiti, Casa sau Banca, dar si Profitul cumulat sau Impozitele si contributiile datorate.

De asemenea, documentele din SPV pot sa fie, la randul lor, transferate catre clienti printr-un singur click. Informatiile vor ajunge doar la acele persoane pe care le stabilesti. In plus, fiecare persoana de contact poate avea restrictii pentru anumite informatii. Asadar, in cadrul aceleiasi firme, anumiti utilizatori pot accesa toate raportarile, iar altii vor avea acces restrictionat la anumite raportari, cum ar fi statul de salarii si fluturasi. Toate aceste configurari sunt retinute de aplicatie, iar raportarile vor ajunge doar acolo unde este cazul, atunci cand optezi sa faci trimiteri in masa, catre mai multe firme o data.

Clientii tai vor primi un e-mail din care pot accesa rapoartele trimise. Daca sunt utilizatori SmartBill, le pot vedea direct in contul lor, iar daca nu au aceasta aplicatie, vor primi un cont gratuit destinat vizualizarii acestor informatii. Ei nu trebuie sa faca nimic altceva.

Mai mult, daca tii evidenta salariatiilor, clientii isi pot emite singuri adeverintele pentru proprii lor salariati. Din Dashboard-ul Conta, din zona Actiuni, pot genera adeverintele de care au nevoie daca au acordul tau.

Asadar, cu ManagerConta poti genera automat un rezumat lunar cu indicatori importanti pe care sa il transmiti direct clientilor alaturi de raportarile contabile sau de documentele din SPV, dar si sa scapi de emiterea adeverintelor pentru salariati. Daca vrei sa vezi cum functioneaza urmareste tutorialul – Trimiterea raportarilor lunare catre clienti. In plus, afla din articolul Afaceri fara stres cu noua sectiune din SmartBill – Date din conta – ce presupune aceasta functionalitate din perspectiva antreprenorilor – utilizatori de SmartBill Facturare/Gestiune.

Testeaza SmartBill ManagerConta programul 100% gratuit prin care eficientizezi activitatile firmei tale de contabilitate si gestionezi rapid declaratiile clientilor catre ANAF .

Despre autor

Economist pasionat, fost contabil, Alex Leca a colaborat cu echipa SmartBill inca de la inceput, contribuind decisiv la prima versiune a programului. Acum este managerul proiectului SmartBill Conta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *