Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Retrospectiva unui an altfel

Retrospectiva anului

Anul ce s-a incheiat ne-a dovedit ca suntem vulnerabili. Nu avem toate raspunsurile, iar planurile pe care ni le facem nu au nicio garantie ca vor putea fi duse la bun sfarsit. Cea mai valoroasa calitate a unui business ramane capacitatea de a se transforma, de a se adapta unui nou context neasteptat, fara precedent si complet incert.

Dupa o scurta perioada haotica de care ne amintim cu totii, ne-am reorganizat si am inceput sa lucram la tot felul de proiecte prin care am incercat sa sustinem mediul antreprenorial din Romania.

Am pus bazele unei petitii guvernamentale ce a avut ca scop solicitarea unor masuri care sa vina in sprijinul afacerilor din Romania in perioada imediat urmatoare declararii starii de urgenta, cu multe puncte aprobate.

Am lansat o functionalitate utila pentru utilizatorii nostri afectati de lockdown ce le-a permis sa vanda de pe paginii proprii bunuri si servicii prin intermediul voucherelor.

Alaturi de cativa parteneri valorosi, am organizat Whats Next, cea mai mare conferinta online de business din acea perioada, in cadrul careia am invitat cativa jucatori cheie ai economiei romanesti. Discutiile din cadrul conferintei ne-au oferit o privire de ansamblu asupra situatiei pe care o traversam, precum si a posibilelor solutii utile pe termen lung.

Am lansat Prima mea afacere, proiect prin intermediul caruia ne straduim sa oferim informatii de folos antreprenorilor la inceput de drum sau care intentioneaza sa se lanseze in business.

Printre functionalitatile pe care le-am creat se numara Monitorizarea partenerilor, ceea ce a oferit utilizatorilor nostri posibilitatea de a verifica solvabilitatea colaboratorilor lor.

Am oferit date despre starea economiei prin intermediul unui instrument util oricarui antreprenor Barometrul SmartBill.

Am organizat ContaBill, cea mai mare conferinta de contabilitate a toamnei, de asemenea online, unde am avut invitati de marca din universul financiar-contabil si fiscal.

In ceea ce priveste SmartBill Conta, 2020 a reprezentat un an de consolidare pe de o parte, dar si de inovare. Pandemia nu a incetinit dezvoltarea produsului, chiar dimpotriva. Am adaugat o multime de functionalitati noi, printre care: extinderea documentelor care se pot sincroniza din SmartBill Facturare/Gestiune, dosarul clientului, drepturi avansate pentru utilizatori, importul rapoartelor Z, calculator direct in aplicatie in campurile de valori. In acelasi timp, am urmarit indeaproape Monitorul Oficial si am implementat rapid modificarile legislative din domeniul salarizarii si fiscalitatii. Am ramas de asemenea la fel de receptivi la sugestiile utilizatorilor nostri si am implementat multe dintre acestea. Am muncit si la o functionalitate unica care va fi lansata foarte curand, si anume contul clientului, care va revolutiona modul de transmitere a informatiilor intre firmele de contabilitate si clientii lor.

In paralel, construim cu fiecare zi ce trece o comunitate in care contabilii din Romania sa isi gaseasca locul, sa primeasca informatii care sa le fie de real folos si care sa contribuie la optimizarea activitatii pe care o desfasoara dar, mai ales, la consolidarea comunicarii dintre contabili si antreprenori. Am lansat astfel Pastila de contabilitate, serie de discutii live prin intermediul careia ne propunem sa aducem alaturi de noi specialisti care pot oferi informatii utile pe diverse subiecte de contabilitate.

Toate aceste proiecte, mai mici sau mai mari, toate aceste functionalitati le-am creat pentru voi, continuand in acelasi timp sa livram servicii de calitate si sa consolidam SmartBill in singurul ecosistem de business din Romania.

2020 a fost o provocare careia noi i-am raspuns cu rabdare, idei, munca multa si suflet. Ne bucuram ca ne sunteti alaturi, va multumim pentru incredere si sa avem cu totii un 2021 cu vesti cat mai bune, pe toate planurile.

Cu drag, de la SmartBill!

Testeaza gratuit programele noastre: Program Facturare online , Program Gestiune sau Program Contabilitate si afla mai multe despre cum te ajuta ecosistemul SmartBill sa iti cresti afacerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *