Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Inscrie-te la seria de evenimente live „Prima mea afacere”

Prima mea afacere

Cred ca majoritatea dintre noi si-au imaginat cum ar fi sa aiba un business al lor. Altii au avut chiar o idee sau mai multe. Cativa au facut poate si ceva pasi in aceasta directie, dar cert este ca la fel de multi au renuntat inainte sa inceapa cu adevarat, s-au descurajat si au lasat ideea sa ramana idee.

Cu toate acestea, primii pasi in antreprenoriat nu sunt chiar atat de greu de realizat. Ce conteaza cel mai mult este sa incepi de undeva si, mai ales, sa afli tot ce poti afla despre ce inseamna de fapt sa ai o afacere: care sunt etapele pe care va trebui sa le parcurgi, la ce sa fii atent, cum sa eviti greseli care se pot dovedi fatale la inceput de drum si asa mai departe.

Am decis sa venim in sprijinul acelora dintre voi care au nevoie de informatii corecte despre diverse aspecte ale lansarii unui business si ne dorim sa o facem fara ifose si fasoane, prieteneste, cu specialisti din diferite domenii de interes pentru orice antreprenor la inceput de drum.

Te asteptam live marti de la 10:30. Pentru agenda completa si inscriere, te invitam sa accesezi link-ul de mai jos!

Usureaza-ti munca cu gestionarea documentelor si castiga timp pretios pentru afacerea ta! Testeaza produsele SmartBill: program facturare, gestiune si contabilitate. Afla din pagina dedicata e-Factura si e-Transport motivele pentru care merita sa alegi SmartBill.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *