Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Conta

Sincronizarea datelor contabile de pe sediile secundare ale firmelor

smartbill conta sedii

Pentru a simplifica activitatea contabililor, de acum in SmartBill Conta se pot sincroniza datele contabile nu doar de pe sediul principal, ci si de pe sediile secundare, asa cum sunt introduse in SmartBill Facturare sau SmartBill Gestiune. Contabilii pot acum sa sincronizeze datele de pe oricare sediu al unei firme. Astfel, in procesul de sincronizare a aparut posiblitatea de a selecta sediul de pe care se face sincronizarea, utilizatorul putand sa sincronizeze pe rand toate sediile firmei.

Cum functioneaza sincronizarea pe sedii?

Utilizatorul se conecteaza la contul SmartBill Facturare/Gestiune si alege apoi firma. In selectorul de firme va aparea o singura intrare pentru o firma cu mai multe sedii, si anume sediul principal. Este important ca utilizatorul care se conecteaza sa aiba acces cel putin la sediul principal pentru a putea incepe sincronizarea.

Sincronizarea datelor se face prin selectarea sediului de pe care se doreste preluarea datelor. Pe ecranul de selectie a documentelor care vor fi sincronizate se va alege sediul din care sa se faca preluarea. In cazul in care exista mai multe sedii, se pot face mai multe sincronizari pentru a prelua toate datele necesare. E important de precizat ca din lista se pot alege doar sediile la care utilizatorul conectat are acces. Daca firma are mai multe sedii decat sunt afisate in selector, inseamna ca utilizatorul nu are acces la toate sediile firmei in cauza. Daca este nevoie, situatia poate fi remediata rapid in contul de SmartBill Facturare/Gestiune prin acordarea accesului utilizatorului la toate sediile de pe care se doreste preluarea datelor.

SmartBill Conta

Pe pagina de sincronizare veti regasi un rezumat al sincronizarilor realizate pe fiecare sediu in parte, in ordinea celei mai recente date contabile pentru care au fost sincronizate documente.

SmartBill Conta

Rapoartele din SmartBill Conta pot fi generate pe fiecare sediu in parte, cu ajutorul filtrelor pe sedii. Astfel, acum este mai simpla identificarea rapida a tranzactiilor care au fost preluate de pe un anumit sediu. Ce e important de notat este ca informatia legata de sediu se asociaza doar tranzactiilor care au fost preluate prin sincronizare, sediul unei tranzactii neputandu-se edita din interfata.

SmartBill Conta

Usureaza-ti munca cu gestionarea documentelor si castiga timp pretios pentru afacerea ta! Testeaza produsele SmartBill: program facturare, gestiune si contabilitate. Afla din pagina dedicata e-Factura si e-Transport motivele pentru care merita sa alegi SmartBill.

Despre autor

Economist pasionat, fost contabil, Alex Leca a colaborat cu echipa SmartBill inca de la inceput, contribuind decisiv la prima versiune a programului. Acum este managerul proiectului SmartBill Conta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *