Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Facturare si Gestiune

Smart Bill angajeaza!

Smart Bill angajeaza

Dragi contabili?

Dati-mi voie sa ma prezint: eu sunt Smart Bill CONTA, o super aplicatie care usureaza muuult viata ta si a colegilor tai de breasla din Romania.

Odata ce vei ajunge sa ma cunosti, nu iti vei mai dori sa te desparti de mine! Din pacate insa, eu nu ma pot duce la evenimente, nu pot suna alti oameni, nu pot trimite oferte, caci nu-mi place sa ma laud. Si de asta am nevoie de tine!

Astfel, colegii mei din Smart Bill au pornit cea mai mare cautare (mai mare decat o actiune tipica unui detectiv de elita), in gasirea unui contabil pasionat sau chiar cu experienta in vanzari, care sa ma faca vedeta. Eu mi-as dori foarte mult sa ajung in toate firmele de contabilitate din Romania si in toate companiile mari.

Iti promit ca nu te voi dezamagi, deoarece garantez sa livrez tot ceea ce promit. Tu vino cu experienta si abilitatile tale si impreuna cred ca putem face o super echipa!

Te voi recompensa cu imbratisari calde, bonus din vanzari, un pachet salarial ofertant si iti voi face cunostinta cu toti colegii mei simpatici, alaturi de care iti este mai mare dragul sa lucrezi!

Casa mea este la Unirii, aproape de metrou!

Poti veni oricand sa ne cunosti, insa te rog anunt-o inainte pe Cristina, la cristina.boartes@smartbill.ro, ca sa ne putem sincroniza.

Cu drag,

Smart Bill CONTA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *