Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Facturare si Gestiune

Smart Bill POS Software – acum vinzi usor si rapid!

POS Software

Aplicatia Smart Bill POS a fost creata pentru a sustine un proces de vanzare rapid si sigur catre client cu minim de efort si cost redus. Pentru a raspunde diferitelor nevoi din piata, Smart Bill POS Software nu se adreseaza doar clientilor Smart Bill deja existenti, ci oricui are nevoie de o interfata de vanzare (POS).

Ce versiune a Smart Bill POS Software este potrivita pentru tine?

Smart Bill POS Software se adreseaza uneia dintre urmatoarele categorii:

  • Clienti Smart Bill care acum au nevoie si de o interfata de vanzare, in plus fata de contul lor de facturare si gestiune (esti client Smart Bill Cloud, utilizezi deja programul de facturare sau gestiune si in completarea functionalitatilor existente ai nevoie de o interfata specializata pentru vanzarea directa sincronizata la contul tau Cloud).
  • Clienti noi care au nevoie atat de un program de facturare si gestiune, cat si de o interfata de vanzare (ai sau intentionezi sa deschizi un magazin si cauti o solutie eficienta care sa sustina un proces de vanzare simplu, sigur si rapid, sa tina evidenta stocurilor si sa permita operatiuni complexe de gestiune).
  • Comercianti care nu au nevoie de gestiune, ci doar de o interfata de vanzare (ai sau intentionezi sa deschizi un magazin, cauti o solutie eficienta care sa sustina un proces de vanzare simplu, sigur si rapid, dar nu ai nevoie ca aplicatia sa tina si evidenta stocurilor).

POS sincronizat la Cloud 

Smart Bill POS Software poate fi conectat la un cont Cloud de facturare sau gestiune, ceea ce inseamna ca un POS se poate conecta la o singura gestiune. O gestiune poate fi conectata in schimb la mai multe POS-uri (adica mai multe POS-uri pot comunica cu aceeasi gestiune). POS sincronizat la Cloud se adreseaza clientilor Smart Bill care utilizeaza deja modulul de facturare sau gestiune si au nevoie acum de o interfata de vanzare si viitorilor clienti care vor sa achizitioneze atat modulul de facturare si gestiune Smart Bill, cat si interfata de vanzare. Aceasta functionalitate confera produsului o reala valoare, transformandu-l intr-o piesa importanta a unui mecanism complex de business.

In versiunea sincronizata, produsele nu pot fi modificate in POS, deoarece Smart Bill POS Software preia ceea ce este stabilit in Cloud.

Avantaje:

  • In momentul sincronizarii aplicatiei Smart Bill POS Software la contul de Cloud, datele firmei sunt preluate automat, ceea ce garanteaza o eficienta ridicata si eliminarea riscului de a face greseli.
  • Nomenclatorul se  populeaza  automat cu  produsele  din Cloud, ceea ce inseamna ca nu mai pierzi  timp cu pregatirea bazei de date, iar riscul de introducere gresita a datelor este eliminat.
  • Bonurile emise in POS descarca stocul in timp real, astfel incat ai in permanenta o evidenta corecta a stocului dupa fiecare vanzare.
  • Poti afla in orice moment, oriunde te-ai afla, cum merg vanzarile in magazinul tau in timp real, prin intermediul raportului „Vanzari produse” pe care aplici filtrul POS.
  • Smart Bill POS Software iti ofera posibilitatea de a analiza cu usurinta vanzarile realizate printr-un simplu export in excel al datelor respective, ceea ce te va ajuta sa iti dezvolti si imbunatatesti strategia de aprovizionare si vanzare.
  • Poti urmari situatia vanzarilor din magazinele tale din aplicatia Smart Bill pentru Android, ceea ce iti ofera flexibilitate si mobilitate.
  • Actualizarile de preturi si operatiunile sensibile se efectueaza din Cloud de catre utilizatori prestabiliti experimentati, fara a exista posibilitatea de a introduce date eronate de catre operatorul care lucreaza cu interfata de vanzare.
  • Integrarea Smart Bill POS Software cu Cloud iti garanteaza servicii conexe (de exemplu, ai posibilitatea de a emite factura fiscala din Cloud pentru bonul emis in POS).
  • Poti introduce CIF pe bonuri.

POS stand alone (interfata de vanzare de sine statatoare, independenta de utilizarea unui program de facturare si gestiune)

Versiunea Smart Bill POS stand alone se adreseaza tuturor antreprenorilor care au magazine de desfacere cu vanzare directa catre client si care emit bonul direct de pe casa de marcat, sau care folosesc un alt program care nu descarca gestiunea la emiterea bonului. 

Nu este necesar sa fii client al altor versiuni ale Smart Bill pentru a achizitiona Smart Bill POS Software Stand Alone.

Avantaje:

  • Avand in vedere ca aplicatia este usor de folosit, rapida si intuitiva, procesul de vanzare dureaza mai putin, iar clientii tai vor fi mai multumiti.
  • Riscul de a emite gresit bonul fiscal este mult redus datorita trasabilitatii operatiunilor, ceea ce iti garanteaza siguranta operatiunilor pe care le realizezi.
  • Utilizarea cititorului de coduri de bare confera vanzarilor viteza si siguranta.
  • In cazul in care clientul se razgandeste in timp ce se afla la casa si ai inceput inregistrarea produselor, poti efectua rapid modificari de cantitate, in plus sau minus, dand astfel dovada in relatiile cu clientii tai de flexibilitate.
  • Utilizarea aplicatiei nu necesita instruire complexa, ceea ce inseamna ca poti gasi mai usor persoane care sa vanda in magazinul tau, deoarece este mult mai simplu sa vinzi din aplicatie decat sa inveti sa bati direct pe casa de marcat. Astfel, angajatii tai vor fi mai fericiti si mai putin stresati.
  • Aplicatia calculeaza automat restul, tinand cont de toate modificarile pe care le operezi, ceea ce are ca rezultat reducerea greselilor de rest acordat.
  • Daca vrei sa vinzi produse noi la tine in magazin, nu este necesara introducerea produselor in memoria fiscala a casei de marcat, ceea ce inseamna ca nu depinzi de reprezentantul firmei care iti asigura service-ul si nu ai niciun cost suplimentar, deoarece le salvezi in nomenclator si esti gata de vanzare. Realizezi astfel o insemnata economie de bani si timp.
  • Beneficiezi de un control mai bun si mai simplu al vanzarilor efectuate, prin consultarea raportului de bonuri emise.
  • Functia interogare pret iti da posibilitatea de a obtine informatiile legata de preturi instantaneu, fara a fi necesar sa verifici la raft sau in listele de preturi.
  • Poti introduce CIF pe bonuri.

Smart Bill POS Software este o interfata de vanzare flexibila, prietenoasa si in pas cu tehnologia. Urmareste-ne in continuare si vei afla mai multe informatii despre principalele functionalitati in urmatorul articol!

Pana atunci, incearca si tu Smart Bill POS Software aici!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *