Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

SmartBill, 12 ani si o noua identitate vizuala

Acum 12 ani, dupa multe nopti nedormite, Ioana si Radu terminau de codat prima versiune a unui programel care urmarea sa emita facturi si chitante, programel pe care am ales sa-l numim SmartBill.

SmartBill s-a nascut din nimic altceva decat munca si creativitatea unei echipe de 3 tineri cu 0 experienta si 0 finante. 

Sperantele erau sa-l vindem timp de 1-2 ani, sa putem face niste bani pentru a dezvolta un alt proiect. SmartBill a crescut insa in continuu 12 ani, iar in prezent creste mai mult ca oricand.

12 ani mai tarziu, echipa SmartBill numara peste 65 de suflete, peste 70.000 de cif-uri au platit pentru licenta sau abonament si peste 15 miliarde de euro au fost facturati prin program.

12 ani mai tarziu, investitia in versiunile curente ale SmartBill depaseste 3 milioane de euro.

12 ani mai tarziu, SmartBill are o noua identitate vizuala, iar aceasta inseamna mult mai mult decat „Hainele cele noi ale imparatului”, pentru ca devine primul ecosistem software de business din Romania:

  • versiunile SmartBill facturare, gestiune, point of sale, contabilitate, completate de aplicatiile pentru mobil, pot acoperi de la A la Z nevoile unei firme
  • asigura legatura cu bancile (momentan prin import de extrase, in curand mult mai mult)
  • asigura legatura cu firmele de curierat (momentan prin import de borderouri)
  • toate platformele importante de eCommerce sunt conectate la SmartBill
  • este integrat cu Marketplace-ul eMag, altele fiind in lucru
  • totul este interconectat, cu acces oricand, de oriunde, de catre oricati utilizatori, simultan

Si, asa cum unii dintre voi au intuit, a sosit momentul sa dezvoltam ceea ce probabil reprezinta cea mai importanta dintre toate interconectarile: unirea „insulelor”, posibilitatea de conectare a conturilor SmartBill intre ele. In acest fel, in colaborarea cu un alt utilizator SmartBill, transferul de date intre conturile voastre se va putea face automat daca va doriti, cu zero munca manuala. Si totul poate ajunge pana in contabilitate, tot cu zero munca manuala.

12 ani mai tarziu, programelul devenit ecosistem are ambitia sa fie o rotita care face economia Romaniei sa mearga un pic mai bine, in speranta ca impreuna sa putem construi o tara mai buna, din care sa nu fim nevoiti sa plecam.

Iti multumim ca ne esti alaturi si te asiguram ca este mai bine ca oricand sa fii parte din ecosistemul SmartBill!

Cu mult drag si recunostinta,
Ioana, Radu, Mircea si toti ceilalti smartbilli, parte din echipa ta 🙂

Despre autor

Scriu din experienta de cofondator al SmartBill, scriu ca si cand m-as adresa mie, cel de acum 5-10 ani, adica fara perdele, fara cuvinte frumoase, complet deschis. Scriu pareri si nu pretind ca sunt adevaruri absolute. Scriu si pe blogul personal: https://www.mirceacapatina.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *