Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
#actualBusiness Know-How

SmartBill lanseaza modulul de generare si gestionare vouchere!

voucher SmartBill

Intr-un moment in care populatia intregii lumi trece prin criza generata de pandemia cu noul coronavirus, economia incepe sa fie tot mai afectata. Guvernele tarilor incearca sa limiteze pe cat posibil impactul economic prin masuri de sprijinire a mediului de afaceri si sa previna o recesiune care isi arata din ce in ce mai mult coltii. Ne aflam in situatia in care, pentru cei mai multi dintre antreprenori, vanzarile au scazut considerabil si trebuie gasite solutii pentru a genera venituri rapid.

Noi, la SmartBill, intotdeauna ne ascultam clientii, dar acum incercam sa facem mai mult de atat si sa prevenim, alaturi de voi, antreprenorii, problemele ce vor veni, incercam sa ne ajutam reciproc in a gasi solutii care sa amelioreze situatia curenta. Printre aceste solutii se numara modulul de generare si gestionare de vouchere.
In plus, in contul SmartBill, in meniu, am adaugat o sectiune noua, #decriza. Aici, pe langa vouchere, gasesti si o serie de articole culese de noi si care credem ca-ti pot oferi informatii valoroase in perioada actuala.

Ce presupune modulul de generare si gestionare vouchere?

Cu noul modul SmartBill emiti simplu si rapid vouchere prin care poti sa vinzi un produs sau serviciu cu livrare ulterioara, atunci cand aceasta va fi posibila, insa cu incasare imediata. In acest fel contribui la mentinerea unui cash-flow pozitiv, o adevarata provocare pentru afaceri, tinand cont de situatia actuala.

De exemplu, o sala de sport sau un salon de coafura poate pune in vanzare vouchere pentru abonamente care vor fi utilizate in viitor, atunci cand sala de sport isi va redeschide portile sau pentru diverse servicii de infrumusetare care vor putea fi realizate cand salonul de coafura isi va putea primi din nou clientele. De asemenea, o pensiune poate vinde acum vouchere pentru pachete de cazare pentru momentul in care oaspetii vor putea din nou sa calatoreasca. Pana si o firma de organizare de evenimente poate vinde vouchere pentru evenimente care vor avea loc in viitor.

Desigur, este recomandat sa aplici discounturi care sa avantajeze clientii, acestia asumandu-si o cheltuiala imediata pentru o comanda ce va fi onorata la un moment ulterior. Mai ales clientii fideli vor fi bucurosi sa poata ajuta, este cea mai simpla forma de intrajutorare care exista: pentru tine, firma, o astfel de actiune inseamna un venit imediat, iar pentru clienti inseamna achizitionarea unor produse sau servicii la un pret redus, produse de care sigur vor avea nevoie in viitor. Toata lumea are de castigat!

Incearca noul modul SmartBill gratuit si genereaza vanzari chiar si in aceasta perioada nefasta pentru mediul de business. Clientii iti pot plati sigur si rapid direct cu cardul, online! Treaba ta este sa te gandesti ce ai putea vinde in avans. Fii creativ si lasa-ne sa te ajutam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *