Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Conta

SmartBill Conta Testimonial – Robert Bumbac recomanda programul de contabilitate

Robert Bumbac

Proiectul de testimoniale SmartBill Conta este in desfasurare si continua cu discutia la care l-am invitat pe Robert Bumbac, lector in cadrul ASE Bucuresti si coordonator al Societatii Antreprenoriale Studentesti din cadrul facultatii. Ne-a facut placere sa avem parerea unui specialist si dintr-un alt punct de vedere, cel al usurintei in utilizare, al functionalitatilor acestui program de contabilitate, al adaptabilitatii si design-ului. SmartBill Conta este un program in pas cu tehnologia, iar calitatea interactiunii utilizatorilor cu acesta este esentiala pentru noi.

Salut, numele meu este Robert Bumbac, sunt cadru didactic si coordonator al Societatii antreprenoriale studentesti din ASE Bucuresti si am acceptat invitatia echipei SmartBill sa vorbesc de programul SmartBill Conta, pe care noi il analizam din punct de vedere educational in activitatea pe care o desfasuram.
Ce mi-a atras atentia la SmartBill este faptul ca este un program creativ, reuseste sa se concentreze foarte bine pe nevoile oamenilor, sa empatizeze cu antreprenorii si contabilii care lucreaza cu acest program, sa inteleaga exact nevoile lor si sa le faca munca mult mai usoara.
Programul este contruit din module. Acest lucru ii permite o dinamica buna si sa fie adaptat foarte bine nevoilor fiecarei categorii de utilizatori, ca vorbim de antreprenori, de contabili sau de administratorii unor firme de contabilitate.
Fiecare modul poate fi folosit individual, dar rezultatele cele mai bune sunt atunci cand SmartBill este folosit ca un ecosistem.
Urmaresc de ceva vreme evolutia SmartBill Conta si imi place de fiecare data sa il dau ca un exemplu de design si user experience. Mai exact, vorbim de cum sa transformam lucruri complexe si complicate in lucruri simple si usor de realizat.
Competentele utilizatorilor sunt esentiale, insa diferenta o poate face instrumentul utilizat. In acest sens, interfata grafica, functiile, flexibilitatea, performanta tehnica, toate acestea fac din SmartBill Conta instrumentul ideal de contabilitate.
Personal, consider povestea SmartBill ca una de succes. Inceputa acum ceva vreme de pe bancile facultatii, reuseste in prezent sa contribuie cu adevarat la dezvoltarea mediului de business din Romania. Acesta este unul dintre motivele pentru care va incurajez sa-l incercati!

Daca sunteti utilizatori SmartBill Conta si doriti sa faceti parte din proiectul nostru de testimoniale video, va rugam sa ne scrieti pe mail la adresa miruna.ursache@smartbill.ro.

Usureaza-ti munca cu gestionarea documentelor si castiga timp pretios pentru afacerea ta! Testeaza produsele SmartBill: program facturare, gestiune si contabilitate. Afla din pagina dedicata e-Factura si e-Transport motivele pentru care merita sa alegi SmartBill.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *