#decrizaBusiness Know-How

Sustine si tu mediul de afaceri din Romania!

Petitie antreprenori

Publicat in 12-03-2020 - Actualizat in 30-03-2020

Vremurile pe care le traim sunt neobisnuite. Un virus despre care nu stim mare lucru, nici acum, se raspandeste de jur imprejurul lumii, iar scenariul pare sa fie unul desprins dintr-un film SF. Sistemul nostru imunitar a fost luat prin surprindere si institutiile specializate nu par sa faca fata.

Acelasi lucru se intampla la nivel economic. Riscul este de a ne prabusi, cu o serie de consecinte dezastruoase pe termen lung. Avem insa, INCA, timp sa reactionam. Acesta este motivul pentru care am lansat o petitie prin intermediul careia sa ne unim noi, antreprenorii din Romania, in a solicita statului sa ni se alature in lupta pentru supravietuirea economica.

Tot ceea ce solicitam in aceasta petitie are ca scop colaborarea dintre sectorul public si cel privat pentru ca, atunci cand aceasta criza trece, sa ne putem continua cu totii activitatea intr-un mediu de business normal.

Te invitam sa te alaturi initiativei noastre si o faci cat mai repede cu putinta. Iti multumim!

Vezi aici toate articolele SmartBill referitoare la criza in care se afla companiile in aceasta perioada. Nu uita #impreunareusim!

Articole similare
#decrizaIntrebari din Domeniu

16 masuri de sprijin oferite de stat companiilor pentru combaterea efectelor pandemiei

#decrizaBusiness Know-How

10 idei pentru a-ti ajuta afacerea in perioada de criza

#decrizaIntrebari din Domeniu

Masuri luate de ANAF pentru sprijinirea companiilor si obtinerea avizului de forta majora

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta-ma