Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Tot ce trebuie sa stii despre dropshipping

afacere dropshipping

Tehnologia ne permite sa fim mai mobili decat am fost vreodata si ne schimba in fiecare zi viata cate putin. Indiferent ce am face, alegem facilitatea, iar aceasta defineste acum felul in care cumparam ce ne trebuie sau ce ne place. A devenit un reflex sa cauti ceva pe Internet si sa intri apoi in unul dintre zecile de magazine online care se afiseaza pe primele pagini ale cautarii tale, apoi sa pui in cos si sa cumperi. Adresa de livrare sau cardul cu care platesti sunt deja memorate si astfel, din cateva click-uri, ai achizitionat o pereche de pantofi, un bilet la concert, un dulap sau o vacanta in Tenerife.

Atunci cand vorbim despre bunuri, magazine online si tehnologie, trebuie sa vorbim despre afaceri tip dropshipping. Si pentru ca acest business model este utilizat din ce in ce mai multi antreprenori, dragii nostri parteneri de la Contzilla ne-au ajutat sa va oferim un ebook despre dropshipping: ce inseamna, cum functioneaza, ce presupune din punct de vedere legal si fiscal si al obligatiilor declarative si de plata. [xyz-ips snippet=”Related-posts”]

Astfel, materialul trateaza urmatoarele puncte:

  • Ce reprezinta sistemul dropshipping, cum se utilizeaza si care ii sunt avantajele si dezavantajele
  • Ce presupune lucrul cu furnizorii in sistem dropshipping si cum sunt acestia platiti
  • Profitabilitatea sistemului

Aspecte contabile si fiscale: inregistrarea juridica, regimul fiscal pe care ar trebui sa il adopte antreprenorul, facturarea, obligatia de a intocmi NIR, monografie contabila, furnizori UE sau non UE etc.

Acest ghid extrem de util si usor de inteles este GRATUIT, se descarca (desigur) din cateva click-uri si ar trebui sa fie parcurs de orice antreprenor care face sau doreste sa faca dropshipping!

Descarca ebook-ul despre dropshipping!

afaceri dropshipping

Usureaza-ti munca cu gestionarea documentelor si castiga timp pretios pentru afacerea ta! Testeaza produsele SmartBill: program facturare, gestiune si contabilitate. Afla din pagina dedicata e-Factura si e-Transport motivele pentru care merita sa alegi SmartBill.

10 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *