Conta

Smart Bill Conta: Vanzari, Achizitii si Raportul Z

vanzari

Publicat in 02-10-2018 - Actualizat in 12-09-2019

In meniul Rapoarte am introdus o noua sectiune, Liste de documente, si anume Vanzari, Achizitii si Raportul Z. Aici le vom trata pe primele doua.

Aceste rapoarte sunt extrase pe baza documentelor inregistrate doar in meniul Vanzari si achizitii. Astfel, in aceste liste putem gasi rapid vanzarile si achizitiile pe care le-am inregistrat in aplicatie intr-o anumita perioada de timp.

Ca optiuni de afisare a listelor, avem la dispozitie 10 tipuri de informatie de vizualizat in raport.

Printre acestea se afla si optiunea Rest de incasat/Rest de plata pentru fiecare factura in parte, astfel incat sa putem cunoaste soldul final pe fiecare document in parte. Astfel, poti obtine rapid si o lista a facturilor neincasate / neachitate.

Mai mult decat atat, cu ajutorul functiei de Filtrare, putem vizualiza soldul unui client/furnizor de incasat/achitat compus din documente.

vanzari

Tot din functionalitatea Filtrare, putem obtine un raport cu documentele cu sold 0 sau diferit de 0, inregistrate intr-o anumita moneda sau in functie de starea documentului: finalizat sau ciorna.

Pe langa Registrul jurnal, doar in acest raport se mai pot vizualiza facturile pastrate in ciorna in aplicatie in urma efectuarii sincronizarii.

vanzari

 

De asemenea, din acest ecran putem inregistra o Vanzare/Achizitie noua doar prin apasarea butonului dedicat. Observam ca putem alege de la bun inceput tipul vanzarii sau achizitiei, interne sau externe. Butonul ne va duce direct in ecranul de inregistrare a operatiunii din meniul Vanzari si achizitii.

vanzari

 

Aceste rapoarte se pot exporta in format Excel unde putem prelucra informatia dupa propriile nevoi.

Testeaza programul nostru de contabilitate online printr-un cont gratuit pe SmartBill Conta si afla mai multe despre avantajele ecosistemului SmartBill.

Articole similare
Conta

Centre de cost

Conta

Ce e nou in Smart Bill Conta

Conta

Nou in Conta si Conta Plus

Facturare si Gestiune

Ecosistemul Smart Bill

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta-ma