Marime font:

Setari salarizare

Parametrii firmei

In aceasta sectiune se va completa

- Casa de asigurari de sanatate a angajatorului ( ex. Bucuresti, Arad etc)

- Valoarea tichetului de masa : aici veti putea completa valoarea nominala a unui tichet acordat salariatilor ( exemplu 9 lei)

Exista , de asemenea, posibilitatea de a bifa:

Calculeaza automat numar tichete de masa cuvenite pe baza zilelor lucrate

Astfel aplicatia va calcula in mod automat numarul tichetelor de masa cuvenite fiecarui salariat. Acest lucru poate fi vizualizat in statul de salarii aferent fiecarei luni in parte si poate fi modificat in functie de preferinte.

- Ziua platii salariilor reprezinta ziua in care se vor efectua propriu zis platile conform statului de salarii. Data respectiva se va reflecta si in antetul statului de salarii.

Sporuri uzuale

In aceasta sectiune aplicatia are predefinit un procent pentru fiecare spor in parte, conform legislatiei in vigoare, insa acestea se pot modifica in functie de preferinte. Pentru a fi luat in calcul ca un spor permanent este necesara bifarea casutei respective, aflate in dreptul fiecarui spor in parte.

Nota contabila salarii

In aceasta sectiune se pot vedea notele contabile aferente cheltuielilor cu salariile, avansuri, retineri salariale etc.

De asemenea , tot aici pot fi vizualizate si conturile pentru impozitul pe veniturile de natura salariilor, contributiilor de sanatate si asigurari sociale, tichete de masa.

Pentru o parcurgere mai usoara ,acestea sunt impartite in sectiuni, plecand de la notele contabile pentru salarii si terminand cu deducerile personale , constituite conform prevederilor legale in vigoare la momentul utilizarii aplicatiei.