Marime font:

Calcul salarii

In aceasta sectiune, se configureaza profilul salariatului pe fiecare luna in parte care duce la generarea statului de salarii.

Astfel, aici se vor putea prelua din pontaj informatiile necesare calculului salarial, si anume: nr ore suplimentare, concedii de odihna, medical, concediu fara plata, nr ore suspendare, zile libere platite, nr zile somaj tehnic, prime brute, avantaje in natura, nr tichete de masa acordate, contravaloare tichete cadou, retineri, avansuri acordate.

O alta functionalitate disponibila in aceasta sectiune este posibilitatea de vizualizare a fluturasului de salariu, mergand pe iconita de langa numele angajatului, ca in imaginea de mai jos:

img

Din acest ecran, cu ajutorul butonului Spre statul de salarii, putem genera statul. Ni se va deschide ecranul de previzualizare stat, unde ni se afiseaza in continuare statul in ciorna. Il putem salva sau la constatarea unor greseli putem merge cu Modifica din optiunea Actiuni pentru corecturi cu intoarcere in ecranul de Calcul salarii.

Dupa salvare, statul se blocheaza din butonul gri si din Actiuni se poate tipari, exporta PDF si vizualizare fluturasi cu posibilitate de printare a acestora in format PDF A4.

Daca se doreste revenirea pe stat, se poate debloca, acesta revenind la statusul de ciorna.