Marime font:

Parteneri

In aceasta sectiune vom gasi partenerii adaugati in aplicatie prin import initial sau prin adaugare ulterioara prin intermediul butonului Adauga partener din meniuri Vanzari si achizitii.

Ecranul poate fi setat a fi afisat cu oricare din coloanele din optiunea Coloane, care cuprinde 7 coloane posibil a fi afisate, conform print screen-ului de mai jos:

img

Se observa existenta unei coloane de erori care semnaleaza un posibil CIF gresit, definirea unui nume de tara incorect sau incomplet (de exemplu Ro in loc de Romania), a unui judet.

De asemenea, din butonul de Filtrare rezultate, putem selecta partenerii dupa oricare din coloanele cuprinse in tabel.

Chiar daca nu este vizibila informatia pe ecran direct, filtrarea se poate realiza inclusiv dupa un cont analitic atasat partenerilor.

Daca dorim modificarea tarii, judetului sau localitatii pentru mai multi parteneri vom utiliza butonul Alege actiunea, astfel incat partenerii selectati anterior sa ii putem modifica in masa.

img

Daca, de exemplu avem "RO" la Tara pe 500 de parteneri, putem filtra partenerii acestia pentru a face modificarea din RO in Romania. Aplicatia ne va cere si o confirmare inainte:

img