15
15 instrumente de business
Timpul este o resursa limitata pentru toata lumea, cu atat mai mult pentru antreprenori. Este important sa automatizam orice activitate care permite acest lucru si astfel sa eliminam greselile asociate muncii manuale si in plus sa castigam si timp:
1
Slack este o aplicatie de chat care eficientizeaza munca in echipa prin functionalitati precum: conferinte video, audio, transfer imagini si documente, chat intuitiv, integrare cu alte aplicatii. Multe functionalitati sunt disponibile gratuit.
2
Aceste platforme au fost create pentru a simplifica modul in care activitatea se desfasoara in cadrul unei companii. Echipele pot crea proiecte, pot atribui sarcini colegilor de echipa, pot specifica termene limita si pot comunica despre sarcini direct in programul respectiv. Exista si intr-o versiune gratuita.
3
Mailchimp este o platforma All-In-One de marketing, pentru automatizare si email marketing. Colectezi date de la clientii tai prin formulare integrate si apoi comunici cu acestia prin email. Platforma este gratuita pentru pana la 10.000 de emailuri pe luna.
4
Drift permite comunicarea online cu clientii, folosind chat-uri de business, emailuri si video. Se poate integra direct pe site. Platforma are versiune gratuita.
5
Rezolvi tot ce tine de emiterea, livrarea si incasarea de facturi online, avize, proforme, chitante, precum si de gestiunea stocurilor, NIR-uri, fise, bonuri, rapoarte online etc. SmartBill este gratuit timp de 30 de zile, cu acces nelimitat.
6
Google Analytics te ajuta sa intelegi comportamentul vizitatorilor pe site-ul tau pentru a-l putea optimiza in consecinta. Multe functionalitati sunt disponibile gratuit.
7
In Hotjar se pot genera heatmaps, inregistrari, sondaje si feedback pentru a iti intelege mai bine clientii. O versiune gratuita este pusa la dispozitia utilizatorilor.
8
Dropbox este despre stocare si partajare de fisiere, colaborare pe diverse proiecte, cu utilizatori din interiorul sau exteriorul organizatiei. Programul permite ca fisierele sa fie salvate in cloud si disponibile online. Primii 2 Gb sunt disponibili gratuit.
9
Loom este un instrument de inregistrare video, care iti permite sa te inregistrezi atat pe tine, cat si ecranul simultan si apoi sa distribui videoclipul respectiv prin intermediul unui link generat automat. Serviciul include o versiune gratuita.
10
StreamYard este un studio de streaming live usor de folosit care se acceseaza direct din browser. Poti crea emisiuni online live pe Facebook, YouTube, LinkedIn si alte platforme, folosind o identitate vizuala proprie. Este disponibil inclusiv in versiune gratuita.
11
Canva este o platforma online prietenoasa si intuitiva care te ajuta sa creezi continut vizual simplu si rapid. Are o versiune gratuita cu multe functionalitati incluse.
12
Librarii de imagini care reunesc atat continut foto, cat si video util pentru orice afacere. Unele dintre acestea sunt gratuite.
13
Pe scurt, cu Wix poti construi site-uri web. E un instrument usor de utilizat care functioneaza cu o interfata de tip drag-and-drop, nu sunt necesare cunostinte de codare sau FTP. Este disponibil si in versiune gratuita.
14
Google my Business pune afacerea ta pe harta si o face usor de gasit de catre clienti. Este disponibil gratuit.
15
Zapier te ajuta sa creezi automatizari intre diferitele aplicatii pe care le folosesti pentru afacerea ta, fara a implica cunostinte de programare. O versiune de baza este disponibila gratuit.
Inapoi
#primii15ani