*Reducerea se aplica pentru platile efectuate pana pe 29.02.2024
Pe scurt, ce urmeaza de acum?
Sistemul national de facturare eletronica e-Factura devine obligatoriu de la 1 ianuarie 2024.
Versiunile vechi, SmartBill Standard, Profesional si Profesional Plus, nu se conecteaza la sistemul ANAF. Din acest motiv, este esential sa treci la SmartBill Cloud.
Nu te ingrijora, vei putea exporta - importa nomenclatoarele de produse si clienti. In ceea ce priveste istoricul documentelor, poti pastra vechea versiune pe termen nelimitat.
Va fi mult mai bine de acum
, cu SmartBill Cloud:
Ai cea mai buna integrare cu e-Factura, SmartBill este de 16 ani lider de piata, cu 100.000 de clienti, printre care si tu 🤗.
Descoperi functionalitati ce iti vor usura munca: facturezi oricand de oriunde, ai mai multi utilizatori care lucreaza simultan, integrari cu banci si curieri, inregistrarea prin fotografiere a cheltuielilor, lucrezi mai simplu cu partenerii tai (furnizori, clienti si contabil).
Ai suport telefonic atat la migrare, cat si pe parcursul utilizarii.
Suna la 031.710.4215, tasta 1 - Vanzari (9.00-18.00, Luni-Vineri).
Pentru mai multe intrebari vezi aici.
Incepe Acum Gratuit
Cum sunt afectate SmartBill Standard, Profesional si Profesional Plus?
  • Programele nu se integreaza si nu se vor integra cu e-Factura
  • Asistenta clienti pentru aceste produse (inclusiv cea tehnica) a fost sistata
  • Serviciile care necesita conectarea la alte surse de date (de exemplu preluare date firme de pe Internet, preluare curs valutar) nu vor mai fi functionale
  • Poti folosi in continuare SmartBill Standard, Profesional si Profesional Plus, dar programele nu vor mai fi actualizate
Cand devine obligatorie
utilizarea e-Factura?
Incepe Acum Gratuit
ATENTIE! Incepand cu data de 1 ianuarie 2024, sistemul e-Factura devine obligatoriu pentru toate tranzactiile efectuate intre persoanele impozabile stabilite pe teritoriul Romaniei!e-Factura cu SmartBill inseamna siguranta si rapiditate!