Ce trebuie sa stii daca incasezi dividende in 2018?

dividende 2018

Antreprenorii care doresc sa retraga dividende anul acesta (2018) din rezultatele exercitiilor anterioare, trebuie sa cunoasca cateva aspecte esentiale, cel mai important la nivel procedural fiind acela ca repartizarea dividendelor se poate efectua doar dupa aprobarea situatiilor financiare anuale, iar valoarea acestora trebuie sa se stabileasca in Adunarea Generala a Asociatilor (AGA).

[...]Citeste mai mult

Concurs Smart Bill – Descopera paragraful naravas! – Multumim pentru participare!

concurs

Lansam un concurs inedit care are ca scop descretirea fruntilor! 🙂
Despre ce este vorba? Intr-unul dintre articolele de pe acest blog, bine ascuns, se afla un paragraf in care nu este vorba nici despre facturarea online, nici despre contabilitate, nici despre gestiunea stocurilor, afaceri sau antreprenori. Acest paragraf este complet nepotrivit, nu-si are locul pe blogul Smart Bill si iti va fi imposibil sa nu il remarci!

[...]Citeste mai mult

Platitor de impozit pe profit prin optiune

impozit pe profit

Daca detii o microintreprindere si doresti sa platesti impozit pe profit, nu pe venitul obtinut, insa nu ai realizat venituri care sa depaseasca plafonul de 1.000.000 de euro, atunci trebuie sa stii ca poti opta o singura data pentru acest sistem daca indeplinesti cumulativ urmatoarele doua criterii:

[...]Citeste mai mult

Importul registrului imobilizarilor si achizitia acestora

registrului imobilizarilor

Ca sa incheiem seria configurarilor si a importului de date initiale, in acest articol vom prezenta preluarea Registrului imobilizarilor si functionalitatea meniului Imobilizari din aplicatia Smart Bill Conta.

[...]Citeste mai mult

Smart Bill Conta: Schimbarea parametrilor fiscali ai unei societati 

parametrii fiscali

Asemenea modulelor de facturare si gestiune, Smart Bill Conta evolueaza constant, este un produs care are viata, care se transforma. Toate schimbarile, toate noile functionalitati sau imbunatatiri au ca factor declansator experienta utilizatorilor.

[...]Citeste mai mult

Creare cont in Smart Bill Conta

cont de utilizator

Dupa ce am vazut in articolele precedente cum se realizeaza in Smart Bill Conta importul de date initiale si sincronizarea facturilor emise si a incasarilor, vom parcurge in cele ce urmeaza pasii necesari pentru a crea un cont de utilizator.

[...]Citeste mai mult

Autentificare Cloud

Contact