Obtine minimum de informatii in legatura cu legislatia din domeniul in care activezi

legislatia

Orice afacere ai derula este bine si chiar vital sa ai idee despre cum este reglementat domeniul in care aceasta activeaza. Exista reglementari generale pe care trebuie sa le aplice toate entitatile, indiferent de profilul de activitate si exista reglementari speciale aplicabile doar anumitor domenii.

[...]Citeste mai mult

Balanta stocurilor – un nou raport din aplicatia Smart Bill

balanta stocurilor

Noul raport Balanta stocurilor din aplicatia Smart Bill iti ofera o imagine globala asupra stocurilor tale, putand verifica in orice moment atat intrarile si iesirile, cat si stocul final pe fiecare produs in parte.

[...]Citeste mai mult

Cresterea contributiilor sociale la angajatii cu timp partial incepand cu 01.08.2017

contributii sociale

O noua prevedere legala publicata in luna iulie 2017 si care se aplica incepand cu veniturile salariale aferente lunii august 2017 aduce o crestere a contributiilor sociale pentru angajatii care au un castig brut realizat in baza unui contract individual de munca cu norma intreaga sau cu timp parțial, sub nivelul salariului minim brut pe țara (OUG 4/2017).

[...]Citeste mai mult

Cheltuieli cu autoturismul – implicatii fiscale

cheltuieli autoturism

In desfasurarea activitatilor de zi cu zi ale unei societati, antreprenorul poate avea nevoie sa inregistreze pe firma un autoturism. Acest lucru are anumite avantaje si implicatii fiscale care difera in functie de tipul autoturismului si structura fiscala a firmei.

[...]Citeste mai mult

Rapoarte noi in Smart Bill si culori personalizate pentru facturi

raport

In spatele oricarei aplicatii se afla o echipa ale carei eforturi transforma un simplu instrument tehnologic intr-un organism viu in permanenta evolutie. In spatele programului Smart Bill se afla oameni pasionati, dedicati si dornici sa amelioreze in permanenta experienta utilizatorilor acestui soft performant de facturare si gestiune. Toate imbunatatirile aduse aplicatiei sunt realizate pe baza unei monitorizari sustinute a comentariilor si sugestiilor primite din partea clientilor. Astfel, Smart Bill evolueaza constant, in pas cu tehnologia si cerintele de pe piata.

[...]Citeste mai mult

Cresterea si dezvoltarea afacerii: avantaje si dezavantaje

cresterea afacerii

In capitolul patru din cartea “Antreprenoriat, Drumul de la Idei catre Oportunitati si Succes in Afaceri”, Marius Ghenea continua seria sfaturilor pentru antreprenori abordand si tema managementului dezvoltarii afacerii cu tot ce presupune aceasta: presiunile resimtite in perioada cresterii; abordarea de noi piete, produse si teritorii; resursele externe de crestere; probleme ce pot aparea si solutii necesare pentru restructurare.

[...]Citeste mai mult

Autentificare Cloud

Contact