Greseli antreprenoriale pe care trebuie sa le eviti

greseli antreprenoriale

In capitolul 7 din cartea sa, “Antreprenoriat, Drumul de la Idei catre Oportunitati si Succes in Afaceri”, Marius Ghenea enumera, bazandu-se pe propria experienta, o serie de greseli pe care orice antreprenor trebuie sa le evite.

[...]Citeste mai mult

Dictionar de termeni – taxe, impozite si contributii de plata

taxe si impozite

Fiecare societate daca efectueaza activitati economice va avea la un moment dat de declarat si de achitat la bugetul de stat anumite taxe, impozite si contributii care se calculeaza in functie de volumul de activitate dintr-o anumita perioada.
De aceea, vom continua mai jos sa explicam si sa exemplificam cativa termeni cu privire la taxele, contributiile si impozitele pe care o societate trebuie sa le plateasca.

[...]Citeste mai mult

Noul dashboard Smart Bill

dashboard smart bill

Cand spunem Smart Bill, ne gandim in primul rand la oamenii din spatele aplicatiei, la dezvoltatori, oamenii de vanzari, de suport, toti cei care fac posibil ca activitatile de facturare si gestiune sa fie mai simple si placute chiar.

[...]Citeste mai mult

Arhivarea si perioada de pastrare pentru documentele financiar-contabile

financiar-contabile

Una dintre activitatile care ne ocupa destul de mult timp, dar care trebuie efectuata in mod obligatoriu este arhivarea documentelor financiar-contabile precum si pastrarea acestora pentru anumite perioade de timp.
Documentele financiar-contabile ce stau la baza operatiunilor pot fi prezentate atat pe suport de hartie cat si in format electronic.

[...]Citeste mai mult

Smart Bill Conta: cea mai prietenoasa aplicatie de contabilitate este acum accesibila tuturor!

Smart Bill Conta

Smart Bill Conta este o solutie simpla si eleganta de a aduce mai aproape antreprenorii si contabilii prin crearea unei interfete care vine sa inlature prapastia ce exista in acest moment intre ei. Astfel, noul produs Smart Bill va continua sa rezolve problemele de facturare si gestiune de stocuri pe care le intampina antreprenorii, in acelasi timp dand posibilitatea contabililor de a-si prelua informatiile necesare intocmirii declaratiilor periodice si realizarii diverselor operatiuni contabile direct din aplicatie.

[...]Citeste mai mult

Care sunt puncte tari si puncte slabe ale antreprenorilor romani in 2018

antreprenori romani

Marius Ghenea considera in cartea lui, “Antreprenoriat, Drumul de la Idei catre Oportunitati si Succes in Afaceri”, ca exista o serie de trasaturi comune antreprenorilor din intreaga lume, dupa cum urmeaza.

[...]Citeste mai mult

Autentificare Cloud

Contact