Facturare si Gestiune

Imbunatatiri Android

smart bill android

Publicat in 03-02-2017 - Actualizat in 05-07-2018

Smart Bill inseamna inainte de toate eficienta, ergonomie, dar si mobilitate. Astfel, aplicatiile mobile sunt astazi disponibile cu noi imbunatatiri care au menirea de a simplifica administrarea operatiunilor de facturare si gestiune.

De acum, in orice moment, poti sa vezi care este soldul in raport cu fiecare client, folosind aplicatia Smart Bill pentru Android (disponibila pentru toti utilizatorii modulelor Facturare si Gestiune, cu exceptia celor care au achizitionat pachetele Silver sau Gold)*.

Mergi la sectiunea <Clienti>, din meniul principal si vei observa ca in dreptul fiecarui client apare soldul la zi. In plus, cu un simplu click poti vedea in detaliu din ce documente este acesta compus.

Asa cum stii deja, poti selecta clientul care te intereseaza si il poti apela sau trimite un sms sau email direct din aplicatie. Simplu si rapid!

De asemenea, aplicatia Smart Bill pentru Android permite utilizatorilor care folosesc modulul Gestiune* sa emita si sa listeze bonurile fiscale folosind telefonul si o casa de marcat mobila conectata prin bluetooth. Casele de marcat cu care se poate realiza pe moment aceasta conexiune sunt DP05 si DP25BT. Astfel, daca ai un smartphone cu Android, o casa de marcat conectata si o imprimanta bluetooth (pe moment disponibil cu DPP250 si DPP350 – Datecs), esti perfect mobil. Poti emite bonul fiscal de pe telefonul mobil pe casa de marcat, iar daca iti este solicitata si o factura, nimic mai simplu: din doua click-uri, facturezi, asa cum ai factura in mod obisnuit.

IMG_4373_Mod

 

O alta noutate pentru clientii Smart Bill care utilizeaza Android este introducerea posibilitatii de a ascunde TVA sau de a ascunde preturile in cazul avizelor de insotire a marfurilor.

Poti sa vezi totalul cheltuielilor inregistrate intr-o luna, ceea ce te ajuta sa ai la indemana o imagine clara asupra cheltuielilor pe luni si a stadiului in care se afla firma la un moment dat (valabil pentru toti utilizatorii de Facturare sau Gestiune care au achizitionat separat modulul de Cheltuieli)*.

Smart Bill da acces la datele de identificare ale firmei direct de pe telefonul mobil, ceea ce inseamna ca in orice moment se pot efectua actualizari ale adresei, schimbari ale statusului din neplatitor in platitor de TVA sau orice alte actualizari necesare. 

Versiunea Smart Bill pentru Android permite stabilirea conturilor bancare care se afiseaza pe documentele tale. Astfel, este important de stiut ca maxim 4 conturi bancare se afiseaza pe un document, in ordinea in care au fost introduse. Pot fi salvate mai mult de 4 conturi bancare, insa doar 4 vor fi active. 

Beneficii:

  • mobilitate, eficienta, ergonomie
  • imagine de ansamblu pe toate informatiile privind operatiunile financiare si stocurile

Functionalitati specifice:

  • emitere de avize, facturi si bonuri fiscale cu descarcare din gestiune
  • emitere si listare de bonuri fiscale
  • casa de marcat conectata prin bluetooth
  • afisarea conturilor bancare

*Smart Bill ofera pachete diferite, iar anumite functionalitati sunt disponibile doar pentru unele dintre acestea

Articole similare
Facturare si Gestiune

Stocul minim si optiunea noua de afisare a raportului “stoc la zi”

Facturare si Gestiune

Nu aduce anul ce aduce Smart Bill

Facturare si Gestiune

iOS - descarcare gestiune si alte imbunatatiri

Facturare si Gestiune

Modulul complex de administrare a drepturilor de utilizator

0 0 vote
Article Rating
Aboneaza-te
Anunta-ma
guest
8 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
Ursaciuc
Ursaciuc
2 Ani In trecut

Explicati va rog daca casa de marcat trebuie sa fie in permanenta langa dispozitivul cu Android sau se poate folosi aplicatia android impreuna cu o imprimanta fiscala portabila (exact ca cea din foto) si se poate scoate bonul ?

Prenume
Alexandru
Monica Haggarty
Administrator
2 Ani In trecut
Reply to  Ursaciuc

Buna ziua!

Va multumim pentru intrebarea adresata,

In ceea ce priveste IMPRIMANTELE FISCALE, sunt compatibile aparatele producatorului DATECS, cu modelele: FP700, FP650, FP800. Specificatiile tehnice ale acestor aparate sunt disponibile la producator, pe calea: https://www.datecs.ro/imprimante-fiscale.html.

Este necesar sa fie realizata imperecherea cu dispozitivul casei de marcat prin Bluetooth sau Lan.

Speram ca raspunsul nostru va este de folos,

O zi frumoasa!

Neagu
Neagu
1 An In trecut

Ce facem in situatia in care in anumite locuri nu avem semnal GSM? Putem sa facturam si sa facem sincronizarea ulterior ?

Prenume
Florin
Ursache Miruna
Administrator
1 An In trecut
Reply to  Neagu

Buna ziua,

Din pacate, nu puteti factura offline pe mobil. Pentru a utiliza aplicatia, este necesara o conexiune Internet.

Zi frumoasa!

Neagu
Neagu
1 An In trecut

Vreau sa facturez de pe doua gestiuni mobile. Marfa pe cele doua gestiuni mobile o transfer din depozit, dar nu vreau sa tin in smartbill decat stocurile pe gestiunile mobile. Cum pot face transferul din depozit in gestiunea mobila fara sa am stoc in depozit?

Prenume
Florin
Ursache Miruna
Administrator
1 An In trecut
Reply to  Neagu

Buna ziua,

Avand in vedere ca nu doriti sa va configurati gestiunea depozit in SmartBill, va trebui sa intocmiti NIR pe fiecare dintre cele doua gestiuni mobile, pentru a le incarca. Tehnic vorbind, v-ar fi mult mai usor sa va incarcati gestiunea depozit si apoi sa faceti transfer in gestiunile mobile, decat sa va incarcati manual cele doua gestiuni mobile prin NIR.

Altfel spus, nu veti putea avea gestiune depozit configurata cu produse cu stoc zero si sa transferati acele produse cu stoc zero in alte gestiuni (daca stocul este zero in gestiunea depozit, nu pot fi transferate acele produse pe gestiunile mobile).

Pentru a primi un raspuns complex si adaptat in totalitate nevoilor dumneavoastra, va sfatuiesc sa ii contactati pe colegii mei de la departamentul de suport.

Zi frumoasa!

purice
purice
1 An In trecut

Buna ziua,
Am achizitionat casa de marcat Daisy Compact S .Pot sa imprim bonuri din cloud.smartbill.ro de pe telefon?Am nevoie de un driver special care trebuie sa-l instalez pe telefon?

Prenume
bogdan
Ursache Miruna
Administrator
1 An In trecut
Reply to  purice

Buna ziua Bogdan,

Avand in vedere ca utilizati o casa de de marcat Daisy Compact S, o puteti conecta in prezent doar la SmartBill POS, in versiunea de Android.

Zi frumoasa!